2777
2789

خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن یکی از فامیلامون بهم گف پدرشوهرت پشت سرت  بهمون بد میگف خیلی ناراحت شدم درحالیکه مشکلی نداشتم باهاشون همش اذیتم میکنن و حرفای بدی بهم میگن ، پشت سرم اوونقد دروغاگفته خیلی گریه کردمو ناراحت شدم شوهرمم همیشه سکوت میکنه و هرکاری بکنن هیچی نمیگه اوناهم پررو میشن منم از اون موقع ک این حرفو شنیدم نمیرم خونشون تقریبا یک ماهه چندساله اذیتم میکنن منم تصمیم گرفتم دور باشم ازشون

امروز رفتیم خونه بابام زورش نکردم شوهرم راضی بود  خودش اومد.

موقع برگشتن سریه مسئله ای بحثمون شد بهم میگه من نمیخاستم بیام خونه پدرت تو زورم کردی بقران دوس ندارم بیام منم گفتم کی دعوتت کرده تورو اخه؟؟؟ از این به بعد رفتنی خونه بابام چیکارکنم ؟(خانواده من هیچ وقت بدی نکردن بهش ولی خانواده اون حتی شده از خونه بیرونم کردن)

بهش گفتم چرا همش ناراحتم میکنی چرا هرکی ناراحتت میکنه باهاش خوبی ولی بامن بدی .گفتم مادرت اون دفعه حرفای بدی گف بهت حالتو گرف ولی هیچی نگفتی ولی دم به دیقه بامن بداخلاقی میکنی بهم گف اخه اون مادرمه

قلبم شکست امشب 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی غصه خوردم‌بهم گف اخه اون مادرمه یعنی من هیچم تو زندگی .....

ببین  این طبیعه اون هم خونشونه من بابام طوریش میشه داغون میشم ولی شوهرم ناراحت میشم ولی نه تا حد بابام پس یکم حق بده

سر خانواده هاتون هیچوقت بحث نکنید زندگیتون ببخشید به گه کشیده میشه  برای رفت و آمدتون قانون بذ ...

وقتی خانوادش اینهمه بدی میکنن من با چه رویی برم خونشون اخه ،برم بیشتر اعصابمو بریزن به هم

ببین یه نفر بهم چند روز پیش یه چیزی گفت که خیلی روم تاثیر داشت گفت چرا طرف مقابلت رو کامل میبینی مردا رو باید مثل بچه ات باهاشون رفتار کنی یعنی بدی ها و حرفای مزخرفشون رو ببینی و بشنو و ببخشی و باز بهشون محبت کنی میدونم خیلی سخته و غیر قابل تحمله ولی گفت همون طور که اگه فرزندت بهت بگه ازت بدم میاد باز میبخشیش و باز بهش محبت میکنی با همسرتون هم همون جور رفتار کنید

ببین شوهرم خیلی روی خانوادش حساس بود خانوادش 2سال زندگیم سر خانوادش به گند کشیده شد چون هرچی میشد میومد به شوهرم میگفتم یع دعوای بزرگی میشد یع مدت نگفتم صبر کردم شوهرم دید چقدر صبوری میکنم چیزی نمیگم الان دیگه خودش مدافع من شده