2777
2789
عزیزم منم چون سخته پرسیدم. ده ماهه خواهرم فوت شده هنو نمیتونم قبول کنم که نیست

خوب عزیزم ده ماه خیلی کمه برای هضم چنین داغی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته کنار اومدن. لحظه ای ک رفتم توخونه دیدم همه سیاه پوشیدن دلم گواهی, داد, ک اونی ک رفته بابامه میون جمعیت نگام همه جا بود ک ببینمش اما دیدم نیست و از حال رفتم وقتی ب خودم اومدم باورم نمیشد دیگه نیست اولین بچمو شیش ماهه حامله بودم چقدر ذوق داشت واسه دیدنش بخدا حس میکردم همش خوابه به همه التماس میکردم ک بگین دروغه بابام نمرده میاد خیلی لحظه های سختیه خیلی بعد هشت سال بایاداوریش باز برگشتم ب اون روز شوم. تصادف کرده بود منم شهر غریب خبر نداشتم ساعت چهار بعدازظهر رفته و چون خبری نشده ازش, مامانمو داداشم دنبالش, گشتن ک فهمیدن مرده. الکی بمن گفتن بابابزرگم فوت شده ساعت دو شب راه افتادیم باشوهرم و مادرشوهرم اما وقتی رسیدم از نگاه همه فهمیدم چخبره انگار دلم میدونس بابام ی چیزیش شده

تو یکسال داداشم و مادربزرگم فوت شدن بعد دوسال تنها پسرمو از دست دادم همیشششه بیادشم بااینکه ۱۱ مرداد ...

خدا رحمت کنه داداش و مادربزرگ و

علت فوت پسرت چی بوده عزیزم 

خیای متاثر و متاسف شدم 😔

فارس. وراوی...❤❤❤
عزیزم منم چون سخته پرسیدم. ده ماهه خواهرم فوت شده هنو نمیتونم قبول کنم که نیست

وای خدارحمتش کنه چیشد ک و فوت شد؟من همش به فکراینم ک حال مامانموابجیامووبچهاشونووداداشامووبچهاشون خلاصه اینا همه خوب باشن حرص همشونومیخورم شبانه روز نمیدونم چجوربعضیاپوست کلفتن خواهرشان میمیره اسلامی هم نمیکنن فقط خودشون میزون باشن انگار همه چی حله

خلایق هر چه لایق👌
45

داغ عزیزسخته تحملش 

خدابه دلتون آرامش بده

مخصوصابه دل مادرتون

روح خواهرعزیزت شادباشه همنشین ائمه الطهارباشن

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
خدا رحمت کنه داداش و مادربزرگ و علت فوت پسرت چی بوده عزیزم  خیای متاثر و متاسف شدم 😔

دکترا گفتن مشکل داره باید بستری بشه هرچن آخرش فهمیدن مشکلی نبوده و تشخیص اشتباه دادن شب شیر میپره تو گلوش متوجه نمیشن پرستارا و... 😢😢