2777
2789
عنوان

کیا بچه عصبی دارن!!!!!

221 بازدید | 8 پست

پسرم وقتی چیزی به دلخواهش نباشه جیغ و داد و دعوا میکنه چهارسالشه بچه هارو میبینم اروم این خیلی عصبی میشه و جیغ میزنه چه رفتاری کنم باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره منم۳سالشه همینه گاهی ام موهاشو میکشه واقعا خسته شدم

دختر من اینقد موهاشو میکشه میخوام کچلش کنم😢

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒

پسر منم گاهی اینجوریه با بچه ها اینطوری نیست ولی تو خونه که با اسباب بازیهاش بازی میکنه وقتی کاریو نمیتونه انجام بدهدیا اونجوری که میخواد پیش نمیره جیغ میکشه و اون چیزی که عصبانیش کرده پرت میکنه هزار بار بهش گفتم به جای اینکار صدامون کن کمک بگیرذولی فایده نداره گاهی با من و باباشم همینطوره ولی با بقیه و بیروندخونه خوبه رودرواسی میکنه 

حس میکنم اعصابش ضعیفه نمیدونم چیکار کنم شایدم به خاطر سنشه نمیدونم

سه سال و چهار ماهشه

[QUOTE=98327892]پسر منم گاهی اینجوریه با بچه ها اینطوری نیست ولی تو خونه که با اسباب بازیهاش بازی میکنه وقتی کاریو ن ...[/QUOTE]

واااااي دقيقااااا عين پسرمنه.كلافه ميشم از اين كارش.پسرم سه سالشه.اما اگه من پيشش باشم و مديريت كنم كه طبق ميلش پيش بره خوبه.

یه روز خوب میاد