2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدیم گفت فردا تا صبح یکسره باشه میسوزه؟

خب إز برق بكش يه امشب رو گوشت ايناتو بده خونه همسايه مادري چيزي برات نگه دارن تا إز نمايندگي بيان

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
یعنی چند ساعت در بیارم بعد بزنم؟ چیزای سنگینو در اوردم هایسنس

اره چن ساعت مثلا چهارده پوتزده ساعت بعضی یخچالا برفک نمیزنن اما زمان لازم دارن تا اون اب داخل لوله هاشون باز بشه واسه یخچال خودم همینطور بود تابستون یکم اذیت میکنه تعمیرکار اوردم بهم گفت بکشم خنک نگهش دارم بعدوصل کنم درست میشه

روم نمیشه اخه باهاشون هیچ ارتباطی نداریم 😔

حالا يا روت رو بذار كنار يا فردا ٣٠مليون پول يخچال بده چه خجالتي دركت ميكنن اشكال نداره كه طلا هاي يخچالشون كه نميريزه

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

به طور کلی یخچال‌ها دستگاه‌هایی بسیار قدرتمندی هستند، ولی با این حال گاهی اوقات با مشکلاتی روبه رو می‌شوند که این مشکلات می‌توانند در عرض مدت کوتاهی باعث خراب شدن مواد غذایی شما شوند. معمولا برای حل مشکلات یخچال، افراد مختلف به تعمیرکاران یخچال مراجعه می‌کنند، در حالی که شما می‌توانید بسیاری از این مشکلات را به وسیله‌ خود حل کنید. با این کار علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه و وقت، حس اعتماد به نفس خود را هم بالاتر ببرید!

عیب یابی و حل مشکلات یخچال شامل کنترل مسیر انتقال برق، سیم پیچ (کویل) کندانسور و دیگر قطعات خارجی دستگاه شما می‌شود. بهترین راه افزایش عمر یخچال این است که سیم پیچ‌های کندانسور آن را حداقل سالی یک بار تمیز کنید.

در واقع، در برخی از یخچال‌ها، مثل یخچال‌های ساید باید ساید، باید کندانسور آن را حداقل هر شش ماه یک بار تمیز کنید. یخچال‌هایی که دارای سیم پیچ کندانسور مشکی رنگ در پشت خود هستند، نیازی به تمیز کردن کندانسور به صورت هر شش ماه یک بار ندارند، اما بهتر است هر از گاهی کندانسور آن‌ها را با جاروبرقی تمیز کنید.
موتور یخچال دائم روشن است

وقتی یخچال سعی در خنک کردن مواد غذایی داشته باشد اما موفق به انجام این کار نشود، به طور دائم کار می‌کند. دلایل اصلی این مشکل می‌توانند به صورت زیر باشند:

1. در یخچال باز مانده است.
  2. سیم پیچ‌های کندانسور نیاز به تمیز شدن دارند.
  3. درزهای در یخچال به خوبی آب بندی نشده‌اند.
  4. یخچال در حالت “بسیار سرد” تنظیم شده است.
  5. چیزی مانع ورود جریان هوای سرد به داخل یخچال شده است.

البته اگر درون یخچال بیش از اندازه ماده‌ی غذایی قرار دهید، در یخچال را بیش از حد باز بگذارید یا محیط آشپزخانه خیلی گرم باشد هم موتور یخچال بیش از اندازه کار خواهد کرد.