خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله می تونه ولی یه کم سخت ه چون شیشه مستقیم روی مغز تاثیر می گذاره > توهم زاست > اما اینکه جدا اومده که ترک کنه خیلی بهتره کنار یه آدم معتاد به شیشه زندگی کردن خیلی خطرناک هست
اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
من آدمیو دیدم ک تو ۱۵ سالگی شیشه مصرف میکرد الان سیزده ساله پاکه تازه رزمی کارم هست
خداروشکر ولی بنظرم استثنائن اینا
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
الان خواهرت ناراحته یه بچه داره که پناه آورده خونه باباش ، اونوقت بجای اینکه فکر شاد کردن خواهرت و بچش باشی که غصه ار دلشون بره داری فکر میکنی که میتونه ترک کنه یا نه!!!