2777
2789
عنوان

به جاریم گفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 24 پست
لاغرکن اصولی که معده ات اذیت نشه تا میتونین جاری روبسوزونین ده سال کاریش نداشتم اما الان هدف اصلی زن ...

واقعا منم تصمیم جدی برای لاغر کردن دارم روکم کنی هم که شده وزنم میارم پائین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دو سه سال پیش اندوسکپی کردم 

منظورتو نفهمیدم 

ولی باید جلو جاری گفت خیلی از هیکلم راصیم خیلی خودمو دوس دارم که جرات توهین نداشته باشه

خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍   
لاغرکن اصولی که معده ات اذیت نشه تا میتونین جاری روبسوزونین ده سال کاریش نداشتم اما الان هدف اصلی زن ...

باور میکنی اصلا برام مهم نیس از من سرتر باشه اما اینو ثابت کرده دوست نداره منو خواهرم که سه تامون جاری هستیم از اون سرتر باشیم ولی من یکی که اصلا نه بهش کار دارم نه هیچی چون اصلا به من چه میره لباسای چرت پرت میخره ته مونده های مغازه های رو میخره فک میکنه از ما سرتره همیشه خواهرم و اونو باهم مقایسه میکنن اما من رقابتی باهاشون ندارم برامم ارزشی نداره که بخوام حرصش بخوره ولی وقتی از لباسام ایراد بگیره حرص میخوره اخه بهش کار ندارم همش تو سرمال اینو اون میزنه 

بنظر من که اره حسودن ضرب المثلش هست دیگه هوو هوو رو خوشگل میکنه،حاری جاری رو زرنگ می‌کنه.یعنی بهم ح ...

من خودم جاریم رو زیاد نمیبینم اخه، ولی همون چند باری هم که دیدم به نظرم دختر خوبی اومد ولی در کل با هم زیاد همکلام نمیشیم

منظورتو نفهمیدم  ولی باید جلو جاری گفت خیلی از هیکلم راصیم خیلی خودمو دوس دارم که جرات توهین ن ...

مشکل معده داشتم ....اره اتفاقا همیشه بهش گفتم من از چاقیم ناراحت نیستم 😂😂😂الانم تنها دلیلم واسه لاغری اولش سلامتیه بعدش واسه همین لباس خریدن