2777
2789
عنوان

به دادگاه نروید!

4057 بازدید | 167 پست

این تاپیک رو میزنم واسه بچه هایی که دادگاه و قانون رو ابزاری میدونن واسه گرفتن حق و نشوندن خانواده شوهر سر جاش!

من با کلی مشکل و کوتاه اومدن در مقابل خانواده شوهر اخر مجبور شدم برم و مهریم و اجرا بزارم بلکه شوهرم تنبیه بشه و دو سال و اندی این پله های دادگاه رو بالا و پایین کردم، قوانین وحشتناک با اقایونه و سکه ای که برای مهریه بریده میشه واقعا بی ارزشه. مثلا از ۵۰۰ تا عندالمطالبه شیش تا. واقعا شوهر و خانواده شوهر رو وقیح تر میکنه فقط..

اگر خدایی نکرده مشکلی دارید که مجبورید این راه رو برید به عنوان کسی که زو سال و نیم عمرش رو گزاشته فقط میگم که وقت تلف کردنه.هر چی شوعر و خانواده نچندان محترمش کفتن بگید چشم و توافق کنید.

وسلام...

خیلیا تونستن بگیرن 

وکیل خوب نگرفتی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

قانون همش طرف اقایونه وگرنه مردی که پول دادن مهریه نداره رو باید از جلوش دارش بزنن که بیخود کنه بی پول بره زن بگیره

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداریت مبارک عزیزم

ممنونم عزیزم❤️کاربریت رو یادمه اگه اشتباه نکنم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
گرفتم. وکیل خوبم داشتم. چیزی به اسمش نبوده

عزیزم نفقه و مهریه و اجرت المثل حکم بدهی رو داره 

اگه وکیلت زرنگ باشه و گیر قاضی نامرد نیفتی میتونی مرد رو بیچاره کنی

همون دوسال پیش میتونستی بندازی زندان

خیلیا تونستن بگیرن  وکیل خوب نگرفتی

فقط در صورتی میتونی بگیری که طرف مال و اموال به نامش باشه خانوم هم موذیانه دادخواست بده که وقت نداشته باشه اموالش رو به نام خانوادش کنه.وگرنه برادرشوه  من از 400تا 15تا پرداخت کرد 2ماهم زندان رفت فقط با هر بار دادگاهی از سکه ها کم میشد.