2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

91 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.شوهر من خواب دیده مادرش(که به رحمت خدارفته) یه چادر سفید سرش هست و اومد ب منزل ما و یه پسر تپل و سفید داده دست همسرم و بهش گفته بیا پسرت خیلی شیطونه ببرش مدرسه!!!کسی میدونه تعبیرش چی هست؟

ما هنوز بچه نداریم

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده اگه چیزی بده خوبه اما اگه چیزی ببره بده مدگ و میره برای شماخوابتون خوبه ان شالله بچه دار بشید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
مرده اگه چیزی بده خوبه اما اگه چیزی ببره بده مدگ و میره برای شماخوابتون خوبه ان شالله بچه دار بشید

خودمم دیشب خواب برنج پخته با ماهی دیدم و یه مدت پیش هم خواب دیدم دارم پای برهنه میرم کربلا بخاطر حاجتم و یه زنی بغلم کرد گریه کردم بخاطر حاجتم و بهم گفت درست میشه

مادرشوهرتون برای همسرتون خیلی عزیزهستند  پسرتو خواب یعنی اوقات شادی نصیبتون میشه و اگه در آیند ...

بانو جان دقیقا همینجوره..مادرشوهرم زن خوبی بود ب رحمت خدا رفت.شوهرم تک پسره و خیلیی وابسته بود..امیدوارم خدا از دهنت بشنوه من عاشق بچه ام اونم دختر😭😞

دیگه کسی نظری نداشت؟

سلام همه خوابات خوبن .ان شالله حاجت روا بشی. همون برنج پخته هم من خوندم حاجته. ولی یه نفر بهم گفت تو همین سایت خواباتونو تعریف نکنید تا زود تعبیر بشه دیگه درست و غلطشو نمیدونم.