2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار باید بکنم

مثلا نیم ساعت قبل واکسن استامینوفن سوسپانسون میدادم ‌ . یه شیشه کوچیک آب قند میبردم . ( چن مین قبل واکسن زدن میدادم میخورد) 

لباس نخی گشاد تنش کن پاچه یا آستینشو خواستن بدن بالا اذیت نشه . 

اگه پستونکیه پستونکشو ببر . 

نگران نباش اگه درست یادم باشه این آخریشه دیگه تا مدرسه از واکسن خلاصیم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

و در ضمن قبلش حمومش کن بعد واکسن حموم نبر که آبسه نکنه . اگه رو پاش زد ( یادم نیس رو پا بود یا دس) موقع شستنش حواست باشه تا یه روز . 

تبش زیاد بالا نمیره انقدر استرس دارم

استامینوفن از نیم ساعت قبل بدی و بعد هم سر ساعت بدی اصلا بالا نمیره . نگران نباش

عزیزم سه تا واکسن داره: دو قطره فلج اطفال،MMR(دستیا پای راست میزنن)و ثلاث که پای چپ میزنن تنها مشکل ثلاثه که تب میکنه و نمیتونه پاشو تکون بده قبل اینکه ببریش برای واکسن دو برابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده بعد هر 6 ساعت تکرار کن و تبشو اندازه بگیر. 24 ساعت اول کمپرس سرد و 24 ساعت بعدی کمپرس گرم. منظوراینکه مثلاًشورت پاش کن جلو کولرباشه نه اینکه کیسه یخ بذاری روپاش

شنیدم ۲تاس هم دست هم پا

میگم من یادم نیس پسرم الان ۲سال ۸ ماهشه😁

از بهداشت بپرس که کمپرس باید بذاری و چجوری باید بذاری مثلا ممکنه بگن اول گرم بذار چن ساعت بعد سرد . اینو رعایت کن حتما