2777
2789
عنوان

فردا iui دارم راهنمایی بدید لطفا

517 بازدید | 38 پست

سلام سونیا هستم.دخترم سوفیا عاشق نی نی هست. فردا میرم  iui قبل و بعدش چیا بخورم؟ شوشو قبلش قهوه بخوره تاثیر داره؟ دکترا هیچی نمیگن فقط قرص لتروزول و یک امپول داد. لطفا تجربیات خودتونو به منم بگید و برام دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوروز اولو خونریزی داشتم ولی دیگه تموم شده بود باز دیشب دم صب از خواب بیدار شدم دیدم خون اومده. الان ...

چرا؟ منم دوم انجام دادم. لکه بینی طبیعیه اما من نداشتم و درد هم نداشتم. فقط امروز برق نداشتیم سه طبقه بالا و پایین رفتم کمرم درد گرفت! اما الان خوبم خدا کنه تاثیر بدی نداشته باشه. شما فولیکولات چند بود چندمین روز پری انجام دادید؟ من روز دوازدهم سونو دادم و چهاردهم iui کردم

چرا؟ منم دوم انجام دادم. لکه بینی طبیعیه اما من نداشتم و درد هم نداشتم. فقط امروز برق نداشتیم سه طبق ...

سلام عزیزم چن روزه آی یوآی تعیین جنسیت انجام دادین؟من ماه پیش یه بارانجام دادم دوروزب موعدم پریودشدم.دوشنبه میرم سونوواحتمالن4شنبه آی یوآی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام عزیزم چن روزه آی یوآی تعیین جنسیت انجام دادین؟من ماه پیش یه بارانجام دادم دوروزب موعدم پریودشدم ...

انشا... به سلامتی. خودت یا شوهرت مشکلی داشتید یا فقط برای تعیین میرید. من دوم انجام دادم.

انشا... به سلامتی. خودت یا شوهرت مشکلی داشتید یا فقط برای تعیین میرید. من دوم انجام دادم.

هیچ کدوم ..دوتادختردارم خیلی دلم میخادسومی پسربشه..مگ شمامشکلی داشتین؟؟؟دوم مرادمنظورتونه انجام دادین؟اسپرم اولیه شوهرتون جقدبود؟و چقدتحویلتون دادن؟شنیدم بعدآی یوآی غذاهای نشاسته داربایدخورد مثل سیب زمینی و ماکارونی

هیچ کدوم ..دوتادختردارم خیلی دلم میخادسومی پسربشه..مگ شمامشکلی داشتین؟؟؟دوم مرادمنظورتونه انجام دادی ...

بله نشاسته و آب و گلاب و شکر قاطی کن بپزه بعد بخور یا خام تو آب قاطی کن بخور. بعد iui به شما دارو ندادند یا نگفتن بیا سونو؟ منم مشکلی ندارم خواستم احتمال پسر شدن را بالا ببرم. هر چند احتمال بارداریش هم کمه. یکساعت طول کشید و نمیدونم اطلاعاتی راجع به اسپرم ندادند

بله نشاسته و آب و گلاب و شکر قاطی کن بپزه بعد بخور یا خام تو آب قاطی کن بخور. بعد iui به شما دارو ند ...

جواب آزمایشی ک تحویلتون دادن رومیشه ببینم.ن والاچیزی ندادن..چن تافولی داشتین.و اینک بعد زدنhcgچن ساعت بعدلقاح انجام شد؟کی ب شماگف نشاسته وایناروبخوری؟من سبزوارانجام دادم شماکجا؟؟؟رژیمم داشتی؟ببخشیدزیادسوال میپرسم آخه 4شنبه آی یوآی دارم میخام موفقیت ایندفعه م بره بالا..من بعدآی یوآی داروندادولی جون خیلی خیلی استرس داشتم مانع بارداری شد عزیزم توهم سعی کن رولا عادی زندگیتوادامه بدی و اصلااسترس نداشت باشی و زودتراز14روزبعدآی یوآی تست نزنی چون منفی بشه استرس میگیذی

جواب آزمایشی ک تحویلتون دادن رومیشه ببینم.ن والاچیزی ندادن..چن تافولی داشتین.و اینک بعد زدنhcgچن ساع ...

روز دوازدهم پری فولیکولام ۲۱.۵ و ۱۲ و ۱۰.۵ بود. شبش ساعت ده امپول اویترل دادند و پس فردا صبحش iui کردم. من رژیمو از بچه های این سایت دنبال کردم و سه ماه و نیم گرمی خوردیم چون من بدنم فوق العاده سرد بود و همیشه سردی میخوردم. نشاسته هم تو تاپیک جامع iui همین سایت نوشته بود. سرچش کنید میاد و میتونی از تجربه دیگران لستفاده کنید. من صارم تهران انجام دادم و هیچ برگه ای که نشون بده اسپرم شوهرم چه طور بوده بهمون ندادند.