2777
2789
عنوان

دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست
خوب چشه؟؟؟؟ چرا؟ چی‌میگه🙄🙄🙄🙄 دختر‌من‌۵  ساله هست هر چیش باشه میگه

هر سری یه بهونه میگیره الان میگه چرا من ست این شلواره پیرهن ندارم میگم عصر میریم میگیرم میگه نه از اول باید میگرفتی گریه میکنه😢

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شیرت هنوز میاد؟

ایشون استارتر نبودن

بچه اش ۶ سالشه ها🙄🙄🙄

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
گفتم شاید یکی پیدا شه راه حل بهتری بده😬

خب یکی راه خودته یکی هم صبوری ک جواب نمیده همون راه خودت  

شوخی کردم منم دختر برادرم 6 ساله و بسیااااااااااااااار زبون نفهم 

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

سلام عزیزم بنظرمن هم ببریش پیش متخصص کودکان بد نیست 😊 البت تحقیق کن خوب باشه❤ شاید لازم باشه ازمایش ❤ فقط خودتو نگران نکن ، الکی که مامان نمیشیم 😉😊

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
هر سری یه بهونه میگیره الان میگه چرا من ست این شلواره پیرهن ندارم میگم عصر میریم میگیرم میگه نه از ا ...

اوه اوه

مدارا کن باهاش 

هر چیم‌میخاد سریع نگیر درست نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خب یکی راه خودته یکی هم صبوری ک جواب نمیده همون راه خودت     شوخی کردم منم دختر برادرم 6 ...

زبون نفهم رو خوب گفتی

هر چی میگم نمیفهمه😭

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
زبون نفهم رو خوب گفتی هر چی میگم نمیفهمه😭

حالا امید داریم خوب شه مادرش داغون کرده اونروز جلو ما کتکش زد بس که رو مخ بود  خیلی ناراحتش شدم اما واقعا حقشه 

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم