2777
2789
عنوان

دوس پسر اره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 63 پست
نظر خودم اینه که مشکلی نداره الان واقعا ازدواج کردن بدون هیچ شناختی مسخره اس  اصلا مگه میشه ی ...

ازدواج سنتی برای زمان پدرومادرامون خوب بوده که ادم بدزیادنبوده مردم اینقدربدنبودن نه الان 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرتونوجوری انتخاب کنین که شوهرتونوانتخاب میکنین  بادوست پسرتون بایدراحت باشین کنارش احسا ...

نمیشه پنهان نکرد چون نمیپذیرن 

قطعا هم همیه میخوان پسر خوبی رو انتخاب کنن اما تا وارد ی رابطه نشن که متوجه خوب و بد بودن طرف نمیشن

حد و مرز یعنی چجوری عزیزم ؟ خودت تا چ حد رو مجاز میدونی

یعنی رابطه برای شناخت بهتر و گذروندن اوقات خوش برقرار شه

اما با یه خط  قرمزهایی...

دوتا دوست باید تا قبل ازدواج یه فرقی با یه زن و شوهر داشته باشن

نظر خودم اینه که مشکلی نداره الان واقعا ازدواج کردن بدون هیچ شناختی مسخره اس  اصلا مگه میشه ی ...

تو روابط دوستی که شناخت به دست نمیاد هر دو طرف نقاب دارن،این حرفا بیشتر یه جور توجیهه

ازدواج طرف قبل از خواستگاری حسابی در مورد دختر و خانوادش تحقیق میکنه،بعد از حواستگاری هم خانواده دختر میرن واسه تحقیق

اگرم احساس کنن احتیاج به شناخت بیشتر هست تحت نظارت بزرگترها مدتی رو به عنوان دوره آشنایی طی میکنن

شان و منزلت دختر هم حفظ میشه نمیگن با دوست پسرش میپلکه میگن طرف خواستگارشه

من ۴ سال با همسرم دوس بودم‌ هیچوقتم تو این ۴سال فک نمیکردم یروز باهاش ازدواج کنم‌😐😐

میشه بکی رابطتتون چجوری بود مثلا چند وقت یکبار همو میدیدین حد و مرز رابطه چجوری بود و ....

و اینکه چند سالتون بود و چجوری اشنا شدین باهم 

نمیشه پنهان نکرد چون نمیپذیرن  قطعا هم همیه میخوان پسر خوبی رو انتخاب کنن اما تا وارد ی رابطه ...

من همبشه مخالف پنهان کاری بودم اگه شبی بادوست پسرم بودم حتمامادرپدرمن ومادروپدردوست پسرم میدونستن 

بادوست پسرمم ازدواج کردم الانم کاملاراضیم که قبل ازدواجم یه مدت باهم زندگی کردیم کاملاهمومیشناسیم اگه هم دعوایی داشته باشیم یه ساعت بعدش اشتی میکنیم 

میتونی که درمورداون پسرتحقیق کردخوب نیست بدون شناخت واردرابطه شد

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
ازدواج سنتی برای زمان پدرومادرامون خوب بوده که ادم بدزیادنبوده مردم اینقدربدنبودن نه الان 

میدونی الان دیگه تفکرا عوض شده 

الان به نظر من خودم اگه ادم طرفو دوس نداشته باشه عاشقش نباشه دیگه اصلا واسه چی ازدواج کنه مجردی قشنگ بشینه عشق کنه تفریح کنه درس بخونه و ...

من همبشه مخالف پنهان کاری بودم اگه شبی بادوست پسرم بودم حتمامادرپدرمن ومادروپدردوست پسرم میدونستن&nb ...

چجوری باهم اشنا شدین ؟ 

شما بهش پیشنهاد دادی که به خانوادش بگه یا خودش گفت ؟ 

میشه بکی رابطتتون چجوری بود مثلا چند وقت یکبار همو میدیدین حد و مرز رابطه چجوری بود و ....  و ...

رابطه خیلی صمیمیی. گردش و مسافرت دسته جمعی با دوستاش و دوس دختراشون میرفتیم . تقریبا هفته ای ۲.۳ بار همو میدیدیم. اشناییمونم  اینجوری بود ک من. و دختر خالم داشنیم شام میرفتیم بیرون یهو اومد بقل ماشین ما ب از تو ماشینش ب دخترخالم اشاره کرد شیشرو بده پایین. بعد ب دختر خالم گف از دخترنون خوشم اومده میشه باهاش اشنا شم😆😆 دحترخالمم جیغ جیغ ک احه ب من میخوره این نره غول دخترم باشه 🤣🤣🤣 این شروع اشناییمون بود 😐

میدونی الان دیگه تفکرا عوض شده  الان به نظر من خودم اگه ادم طرفو دوس نداشته باشه عاشقش نباشه د ...

درسته ادم بایدباعشق ازدواج کنه یادمون باشه زندگی متاهلی سخته مسئولیت میخواداگه این وسط عشق هم نباشع که ادم دق میکنه