2777
2789

بچه ها میخام اودکلن بخرم با قیمت معمولی یه نفر گفت شالیز ابی بخر و کلی تعریف کرد به نظرتون خوبه بخرم؟ خودم همیشه لانکوم میزدم ولی دیگه بودجم نمیرسه بخرم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ابیشو برای مادرشوهرم خریدم

خوب بود به نظرم

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
آره آبیش مردونست  الان شالیز چند شده  من دو سال پیش 60 گرفتم

منم آخرین بار 65 گرفتم بیشتر عطر میگیرم ولی بیشتر هیچکدومو استفاده نمیکنم 😂😂😂نمیدونم چرا تابستون نمیتونم استفاده کنم از بس گرمه حالت تحوع میگیرم خووو

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
منم آخرین بار 65 گرفتم بیشتر عطر میگیرم ولی بیشتر هیچکدومو استفاده نمیکنم 😂😂😂نمیدونم چرا تابستون ...

منم خریدم در حد پنج بار استفاده کردم 

پره پر مونده 

الان برای خرید عروسیم میخام یکی دیگه بخرم 

ولی نمیخام گرون باشه زیاد 

همین شالیز الان 120 شده انگار 

یا ادکلن در حد همون میخام 

شاید برای شوهرم شالیز آبی بخرم 

ابیش خوش عطره .از صورتی بیشتر می پسندم البته میگم اون مردنست .یه ادکلنی هم هست به اسم وان صورتی هستش شکل یک انگلیسیه خیلی خوش عطره ارزونم هست البته الان قیمت دقیقشو نمی دونم ولی قبلا ارزون بود .مردونشم هست جعبه داره بعد توی یه پک جنس گونیه با بند بسته شده شیک وخوش عطره