2777
2789
عنوان

خانمها مسئله ی خیلی مهمیه لطفا بیایداگر تجربشو دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 43 پست
من يه بار پيش يه خانم رفتم واسه سركتاب هم برا خودم هم برا يكى از داداشام باز كنم،از آينده چند مورد گ ...

تهرانی شما؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
منم یبار جلو امامزاده شهرمان برا شوخی دادیم یه آقایی سر کتاب باز کرد...نشونی های واقعی داد از بدنم ک ...

اینا جادوگرن... جادو واقعا درسته... من به جادو اعتقاد دارم تو قرآنم هست... اما به این سرکتاب باز کن ها و طالع گیرای بیخودی اعتقادی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه کد # ‍ ۶۴*۱۰۰* رو تا ساعت ۱۲ امشب بگیرین همراه اول نت رایگان میده از ۱۰۰ مگ تا ۱۰۰ گیگ ف ...

مرسی❤❤

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من که توبه کردم..تو جوونیهام از این علط ها کردمچندبار...دفعه ی اخر انچنان ترسیدم کهتوبه کر م.

من خودمم خیلی بخدا و مصلحتش اعتقاد دارم همه مرجع تقلید ها میگن ک خرافاته و اینا و دفعه اول هم کاملا حرف فالگیر برام مهم نبود ولی ایندفعه ک دیدم اینم حرفای اونو زد حالم یجوری شد همه گذشته رو هم ک مو ب مو لامصبا راست میگن

اینا جادوگرن... جادو واقعا درسته... من به جادو اعتقاد دارم تو قرآنم هست... اما به این سرکتاب باز کن ...

منم سر یه شوخی با دوستان این کار رو کردم ....هر چه خدا بخواهد همان میشود

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

اینا با اجنه و ارواح در ارتباطن و اجنه و ارواح چون بعد مکان ندارن میتونند راجع به آینده وگذشته بگن البته اشتباهاتی هم از توش در میاد در کل توصیه میشه نرید چون احتمال اینکه آلوده شید زیاده 

فال پاسور و ت اروت و قهوه شاید باورش سخت باشه اما واقعیته به شرطی که فالگیر واقعا بلد باشه نه اینکه چیزی بگه طرف خوشش بیاد در مورد اینده تا حدودی واقعیتو میگه اما اصلا زمانشو نمیتونه بگه

من پیش هرکس فال گرفتم همشون‌مشخصات ظاهری و مالی و اخلاقی همسر اینده رو یه چیز گفتن اما هیچکس نتونست زمان درست بگه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
من خودمم خیلی بخدا و مصلحتش اعتقاد دارم همه مرجع تقلید ها میگن ک خرافاته و اینا و دفعه اول هم کاملا ...

بعضیها از طریق اجنه از اینده خبر میدن که البته مشیت و خاست خدا ب همشون قالبه اصلا سمت این چیزا نرید چون عوارض داره و پای اجنه رو ب زندگی ادم باز میکنه  از خدا براتون بهترینهارو میخوام

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
بعضیها از طریق اجنه از اینده خبر میدن که البته مشیت و خاست خدا ب همشون قالبه اصلا سمت این چیزا نرید ...

ممنون عزیز..من خودمم اهل این چیزا نیستم بزور بردنم الانم حالم زیاد خوش نیس فکر و خیال داره دیوونم میکنه همش از خدا کمک میخام