2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

649 بازدید | 81 پست

امروز موهای دخترم کوتاه کردم. چون اصلا نمیزاشت گلسر بزنم خیلی شلخته و زشت بود . شوهرم گفته بود روز قبل کوتاه نکن. خلاصه کوتاه کردم. عصر شوهرم زنگ زد احوال پرسی اخه رفته ماموریت منم گفتم مو دخترمو کوتاه کردم. وایی کلی فحش و داد  زد . گفت تو از عمد کردی میخاستی منو جلو خونواده ات کوچیک کنی و حرف خودتو به کرسی بزنی اخه روز قبلش پیش مامانم گفت موهای دخترمو کوتاه نکنم. منم گریههه نمیشد فحش بدم بهش خییییلی حالم بد شد . هر چیم زنگ میزدم قط میکرد اخرش به التماس گفتم قط نکن کارت دارم . کلی بد و بیراه بهم گفت وای قلبم داره میترکه. خیلی مغروره و خودشیفه اس اصلا ناز و معذرت خواهی نکرد من گفتم بلخشید دیگه موهاشو کوتاه نمیکنم🤦‍♀️ اونم گفت قبلا چند بار گفتی ببخشید ولی بازم گوتاه کردی. خیلی اعصابم خرابه دوست دارم خودمو بکشم. مامانمم گفت چرا ناراحتی با شوهرت بحثت شده . به شوهرمم حرف زد بدم اومد گفتم نه مشکلی نداریم حالا نمیدونم چیکار کنم کاش منم بلد بودم قهر کنم یا شوهرم بلد بود منت بکشه اگه تز گناه خودکشی نمیترسیدم الان خودمو کشته بودم 😭

👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بدش میادچرازدی؟شوهرمنم نمیذاره موهاموبزنم..

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
واسه کوتاه کردن مو فحاشی میکنه 😐مشکل حاد باشه چکار میکنه ؟؟

چه میدونم میگه من اون روز جلو مامانت بهت گفتم کوتاه نکن تو از عمد کوتاه کردی که حرف منو بی ارزش کنس

👑

ما برعکسیم نیستم‌میام میبینم دختره را برده حموم و موهاشو خودش کوتاه کرده چند بار اینکارو کرده هر چی هم مبگم فایده نداره امروزم داشت میگفت باید پشت موهاسم کامل کوتاه کنم 

خیلی لج دربیاره این کار شوهرم  درک میکنم شوهرت را 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چرا مامانا نمیزارن ما موهامونو پریشون بریزیم دورمون

چرافکر میکنید با مو باز و بدون گلسر زشتیم

من خودم همیشه موهام دورمه چه شونه کنم چ نکنم عاشق موی شلخته ی بلندم

بابااااا خب اونم دل داره دخترشه دوس داره شاید اونجوری باشه.

همه بچه ها برا مامان باباهاشون تو هر قیافه و تو هرشرایطی زیباترینن

برو بکش😐😑 یکم به هم احترام بزارید تو زندگی این اتفاقا نمیوفته...اروم میشه یادش میره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔