2777
2789

دوستان پسرم امسال میره پیش دبستانی و من بدجوری تو دوراهی گیر کردم واسه سال بعدش.موندم دولتی بذارم یا غیر انتفاعی؟انقدر نظر منفی و مثبت درمورد هردوشون زیاده که من واقعا گیج شدم.تک فرزنده و خیلی حساس.خیلی بلحاظ تربیتی و درسی نگرانشم.خیلی تاثیر پذیره میترسم رفتارای بد بعضی از بچه ها روش تاثیر بذاره و از راه بدر شه 😑مدارس دولتی اطراف ما خیلی خوب نیستن .دوستانی که قبلا تو شرایط من بودن لطفا کمک کنن و بگن در نهایت چه تصمیمی گرفتن و آیا راضی بودن از تصمیمشون؟ 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ مرورگری رولبتابم بالا نمیاد نمیدونم چیکارکنم کسی سردرمیاره کمکم کنه

متاسفم.سر درنمیارم.حالا شاید اگه دوستان بیان نظر بدن بتونن راهنماییتون کنن

سلام سلام  من خودم دبستان غییر انتفاعی بودم راهنمایی هم همین طور دبیرستان هم که امسال قرار ب ...

راضی هستین؟از لحاظ آموزشی یا اینکه بنظرتون با دولتی فرقی نداره 

راضی هستین؟از لحاظ آموزشی یا اینکه بنظرتون با دولتی فرقی نداره 

من والا راضیم به نظرمم با مدرسه دولتی خیلی فرق داره

غیر دولتی تعداد کمتره اموزش بهتره...................................وغیره و ثالث

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
من والا راضیم به نظرمم با مدرسه دولتی خیلی فرق داره غیر دولتی تعداد کمتره اموزش بهتره.............. ...

ممنون.اینکه میگن معلمای غیرانتفاعی مدرک نامربوط با معلمی دارن درسته؟یعنی مثلا مدرک حسابداری داره اومده معلم شده

ممنون.اینکه میگن معلمای غیرانتفاعی مدرک نامربوط با معلمی دارن درسته؟یعنی مثلا مدرک حسابداری داره اوم ...

خواهش می کنم بله متاسفانه گاهی اوقات همچین چیزیی هست من توی راهنمایی هم اکثر دبیرامم معلم رسمی بودن که ساعت های اضافه رو مدسه غیر دولتی تدریس می کردن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

بستگي داره چه نوع غير انتفاعي باشه

لزوما همه غير انتفاعي ها ايده آل و همه دولتي ها مشكل دار نيستند

از نظر سطح علمي و آموزش دولتي ها بهترن

از نظر رسيدگي به مشكلات و مسائل و شاداب سازي غير انتفاعي ها امكانات بيشتري دارند

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.