2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

115 بازدید | 22 پست

از ظهر از مطب اومدم دارم گریه میکنم رفته بودم سونو هفته ۲۷ بارداری طول سرویکسم شده ۱۹ خیلی کم شده..

چیکار باید بکنم؟دکتر چه داروهایی میده؟

وحشت کردم 

خدایا شکرت تنهام نزار

استراحت هر چي بيشتر بهتر

احتمالا بهت پرلوتون و ايزوپروفن هم بدن كه زايمان زود رس نكني استرس هم برات سمه،آروم باش

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت هر چي بيشتر بهتر احتمالا بهت پرلوتون و ايزوپروفن هم بدن كه زايمان زود رس نكني استرس هم برات ...

چی هستن اینا؟آمپولش خیلی درد داره ؟

بچه بریچ بود امید داشتم سز بشم امروز دیدم سفالیک شده تازه دکتر پیداکردم سز بکنه اما بیمارستانی ک میبره nicuنداره وای خدا امروز دنیا رو سرم خراب شد

خدایا شکرت تنهام نزار
۴۵ بودم 

حتما از خودت خیلی کار کشیدی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
واایی چی یه دفعه کم شده  حالا مشکلی نیست دکتر بهت تستراحت وامپول میده بودن بچه هایی که با استرا ...

خیلی حالم بده من وضعیتم خوب نیس مادر شوهرم بیمارستان بستری مادرت پدرم نزدیکم نیستن دست تنها چطوری استراحت باشم 

خدایا شکرت تنهام نزار
من تو هفته 12،سی وچهار بودم الان فقط درحد غذا درست کردن و شستن کار میکنم تا ببینم بعدش چی میشه

انشالله برا بالاتر برات دعا میکنم خیلی حس بدیع

خدایا شکرت تنهام نزار
چی هستن اینا؟آمپولش خیلی درد داره ؟ بچه بریچ بود امید داشتم سز بشم امروز دیدم سفالیک شده تازه دکتر ...

ايزوپروفن قرصه،پرلوتون امپول،من خودم درد داشتم هفته اي يكبار امپول رو ميزدم.دردش در حد امپوله ديگه،بچه ممكنه هفته اخر هم تغيير حالت بده اين كه دليل نميشه،بازم سعي كن استرس نداشته باشي

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين