2777
2789
عنوان

کیا از اسمشون ناراضی ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8954 بازدید | 163 پست
چقدر ادم بی شخصیت باشه ک بخواد اسم دیگری رو مسخره کنه چون ب انتخاب خودمون نبوده  حرص نخور شعور ...

باور میکنی با خنده و مسخره میگن با این اسم خیلی ببخشید تخمی که داری نمیشه صدات زد 

حمیده

وااا حمیده که خوبه اسی

گفتم الان میگی ام فلان و ام بیسار...

همین نور دخت چقدر مسخره است ،رامبد باید اسم بچه شو میزاشت حمیده بخدا قشنگتر از نور دخت هست که...

اسمت خیلی هم خوبه

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعظم های ما هم توی شناسنامه عوض کردن فکر کردی فقط اعظمای شما عوض میکنن 😁😁😁😁😁😄😄😄

ولی ما یه همسایه داشتیم خیلیی خوشگل و شیک بود آرایشگر بود اسمش اعظم بود من هیچوقت نسبت ب اسم اعظم این حسو نداشتم ک اسم بدی هست

اینجا میتونی فقط با روزی 10 دقیقه بازی موبایل حداقل روزی 100 تا 200 هزار جایزه ببری   کافیه بزنی رو لینک        https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=732k9o 

باور میکنی با خنده و مسخره میگن با این اسم خیلی ببخشید تخمی که داری نمیشه صدات زد 

ای وای چ بی ادبن 

بهشون بفهمون اسممو دوس دارم 

بگو اگه ب اسمتون میبالین مینازین ب انتخاب خودتون نبوده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نه عزیزم وقتی داشتم عضو میشدم انقد محو گوشی بودم شوهرم دیوونه صدام زد خوشم اومد نوشتم برا اسم فک میک ...

شوخی کردم 

مثلا اسم کاربری خودم خیلی مسخره شد ،دوستم گذاشت برام😂😂😂

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

اسم خواهرم سرور هست اصرار داره بزاریم زهرا 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب