2777
2789
عنوان

کیا از اسمشون ناراضی ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8954 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی شوهرم اسمش عیسی بود ازدواج که کرد به اصرار همسرش گزاشت امید  الانم زنش اُمیدم صداش میزنه ب ...

😄😄😄😄😄 خیلی خنده دار بود

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
حتما خودت یجوری رفتار کردی ک اونا اتو گرفتن وگرنه من حمیده زیاد دیدم خیلیم راحتن با اسمشون

اعتماد به نفسم صفر وقتی با کسی هم یه کم صمیمی میشم زود میرینه بهم وقتی میبینه اعتماد به نفس ندارم

منم مسخره میکردن حتی تو دانشگاه و خوابگاه الانم تو محل کارم

صدرحمت به اسم تو واسه من یه بار پشت سرم روی برد داشتن اسمارو میدیدن چند نفر گفتن .....چه اسم ضایعی بعدم خندیدن نمیدونستن منم کنارشون

آفرین بهش خیلی دلم میخواد اینجوری کنم ولی میترسم مایه مسخره فامیل شم

حالا مگه اسم همکارات چیه ک مسخرت میکنن؟؟ 

اینجا میتونی فقط با روزی 10 دقیقه بازی موبایل حداقل روزی 100 تا 200 هزار جایزه ببری   کافیه بزنی رو لینک        https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=732k9o 

چقدر ادم بی شخصیت باشه ک بخواد اسم دیگری رو مسخره کنه چون ب انتخاب خودمون نبوده  حرص نخور شعور ...

کسی مسخره نکرده که....شما زیاد جدی نگیر گلم 💚💚🌸🌸

اسمت چیه حالاا؟؟

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
خوبه که خودش حس خوبی داره به اسمش من ندارم

من احساس میکنم چون خودت دوست نداری باعث میشی دیگران هم به خودشون اجازه بدن که اسمتو مسخره کنن وگرنه اونقدرا هم که فکر میکنی بد نیست

به نظر من یه اسم عادی هست 

نکنه حلیمه هست اسمت .منم اسمم دوست نداشنم عوض کردم گذاشتم نگار همه هم عادت کردن دیگه نگارصدام میزنن

من عاشق اسم نگارم

اینجا میتونی فقط با روزی 10 دقیقه بازی موبایل حداقل روزی 100 تا 200 هزار جایزه ببری   کافیه بزنی رو لینک        https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=732k9o 

کسی مسخره نکرده که....شما زیاد جدی نگیر گلم 💚💚🌸🌸

میگه مسخره میکنن😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم