2777
2789
عنوان

هرکی هرنوع ماسکی که بلده دستورتهیه‌شو بندازه وسط تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست

ویتامین A واسه سفیدی پوست خیلی خوبه(پماد)

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سفيد اب با گلاب

فایدش چیه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

بچه ها من انقد،چن ساله پشت هم ماسک گذاشتم صورتم ک خیلی روشنتر از گردنم شده  این وسط،گردنم بی جون و بیحاا مونده واسه جوان سازی پوست گردنم اگ راه حال دارین بگین؟ میشه ماسک گذاشت؟ضرری برا تیرویید نداره؟

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
بچه ها من انقد،چن ساله پشت هم ماسک گذاشتم صورتم ک خیلی روشنتر از گردنم شده  این وسط،گردنم بی جو ...

گوگل سرچ کردی تاحالا؟

ماسکایی که میذاشتی چیا بوده میشه بگی مام استفاده کنیم؟

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
گوگل سرچ کردی تاحالا؟ ماسکایی که میذاشتی چیا بوده میشه بگی مام استفاده کنیم؟

من پوستم خیلی خشکه

هر ماسکی ک پایه ی ماست یا شیر داشته باشه رو میپسندم.

ماست و اردبرنج و دو قطره ابلیمو و عسل

ماست و نشاسته

ماست و جوانه گندم

ماست و پودر کاکائو و چن قطره روغن نارگیل

ماست و جوپرک اسیاب شده

ماسک زغال فعال پودر شده با عسل و ژل الوئه ورا 

ماسک لعاب تخم کتان

ماسک ماست و زردچوبه

ماسک سفیده تخم مرغ هم بزنی ک از ظرف نریزه و شکر

ماساژ پوست هم خیلی پوستو سرحال میکنه

نه نخوندم از نت برا گردن. 

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
سفیده  تخم مرغ و زردچوبه چجوریع

سفیده رو هم میزنی اینقدر ک کف کنه بعد زر چوبه بهش اضافه میکنی 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

هر ی ماه یا دوماه هم محتویات ویتامین ایی میزنم ب پوستم خیلی سفت میکنه ولی حس میکنم تیره کنه یکم.

و دو هفتس ک ماسک نذاشتم ب جاش از یخ استفاده کردم. یخ گلاب و اب خیار...ـ.یخ اب برنج... ولی بیشتررر یخ شیر... روشن و خیلی تمیز میکنه. 

فقطططط اینکه جای جوشام هنوز نرفتن حس میکنم کمرنگ شدن ب امید،روزی ک کلا برن

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
من پوستم خیلی خشکه هر ماسکی ک پایه ی ماست یا شیر داشته باشه رو میپسندم. ماست و اردبرنج و دو قطره ا ...

مرسی عزیزم

سرچ میکنم بهت میگم

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙