2777
2789
شوهرمن ک صبحانه نمیخوره حالت تهوع میگیره.فقط ساعت11.10ی چیزی بایدبخوره. میوه هم اصلا دوس نداره بزور ...

همه چیز احتمالی این چیزی ک من گفتم در کنارش خیلی کارای دیگرم باید انجام داد اونم باز احتمال هست ک پسر بشه

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
ای وی اف گرونه و‌این که احتمال اینکه ب تولد برسه۳۰درصده...و اینکه ای وی اف میگن خیلی درد و عوارض دار ...

یکی از اقوام دورم دو. تا دختر داشت 

برای سومی شنیدم ک با دارو و آزمایش و تحت درمان پسر حامله شده 

فقط می دونم طبیعی نبوده 

الانم هفت ماهه پسر بارداره

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی ممنونم....توت فرنگی خیلی خوبه آره اما الان نیس اصن

آره فصلش نیس عزیزم ببین تو نت چه میوه دیگه خوبه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

[QUOTE=98187474]عزیزم‌ شما سفید پوست هستین چاق یا لاغر غداهای نمکی میخورین بیشتر یا‌ بی نمک ببخشید برای اینکه گفت ...[/QUOTEمهم

من بین سفید و سبزم لاغرم کلا غذاهام بی نمکه در صورتی ک میگن برا پسر دار شدن نمکی بخورین

طبعم صفراویه

کاسنی خیلی مهمه همسرت حتما بخوره ولی خودت نخور

یکی از اقوام دورم دو. تا دختر داشت  برای سومی شنیدم ک با دارو و آزمایش و تحت درمان پسر حامله ش ...

جدی؟؟؟نمیشه برام‌ بپرسی چکار کرده؟؟بیزحمت...اگ برات مقدوره عزیزم...دعات میکنم

[QUOTE=98187474]عزیزم‌ شما سفید پوست هستین چاق یا لاغر غداهای نمکی میخورین بیشتر یا‌ بی نمک ببخشید ب ...

اره دقیقااااااااا منم مثه خودتم صفراوی لاغر و بی نمک میخورم...الان خودمو ب نمک بستم خیلیم برام سخته...کاسنی رو‌هم ی ماهی میشه دم میکنم ب شوهرم میدم 

اره دقیقااااااااا منم مثه خودتم صفراوی لاغر و بی نمک میخورم...الان خودمو ب نمک بستم خیلیم برام سخته. ...

امیدوارم اونی ک میخای بشه عزیزم

میتونی به یه عطاری خوب هم مراجعه کنی اونام خوردنی های زیادی سراغ دارن البته یکی باشه ک خوب باشه ها

جدی؟؟؟نمیشه برام‌ بپرسی چکار کرده؟؟بیزحمت...اگ برات مقدوره عزیزم...دعات میکنم

اصلا نمیشه گلم 

رابطه ای نداریم با هم 

اونم یواشکی مثلا برای پسر اقدام کرده و ب همه گفته طبیعی اقدام کرده و. پسر شده 

منم از یکی از نزدیکانش. شنیدم ک خیلی هزینه کرده 

اما مطمئن م هم نی روشهای مصنوعی رو انجام داده دیگه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه