2777
2789

کم بخور همیشه بخور تناسب اندامتم حفظ میشه 

کاربر آقا 💙 چیزی که مردم جهان سوم باید نجات دهند  وطنشان نیست بلکه اول باید خودشان را نجات دهند !!!اگر مخالف حضور منی اصلا مهم نیس 😂 چون منم مخالف حضور شما هستم 😎 پاچه گیرای سایت لطفا ریپلای نفرمایید ! 😏 استارتری که دوست نداری آقایون در تاپیکت حضور داشته باشن لطفا تو عنوانت درج کن ورود آقایان ممنوع . با تشکر ! 😊 خانم نسبتا محترم اگه مخالف منی و فکر میکنی قراره بوسیله من احیانا خورده بشی منو ریپلای نفرما شما معلومه تازه کلمه ی سایت و اینترنت و تکنولوژی ب گوشت رسیده  ... ریپلای میکنی فحش میدی آخرشم ب من میگی بی ادب؟!!!!!  هروقت مدیر سایت شدی اونوقت تصمیم بگیر ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! هروقت مدیر سایت ازت نظر خواست اونوقت نظر بده ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! پس خفه! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من از حجم ناهار و شامم کم کردم اما صبحانه رو کامل میخورم 

عااشق کره بودم که الان حذفش کردم،هفته‌ای سه بار هم باشگاه می رم تو خونه هم حلقه میزنم

از کالری شمار مانکن هم استفاده میکنم

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

کلا رژیم خیلی خوب نیست بعد یه دوره برمیگردی به حالت اولیه ات 

بقول دوستمون کم بخور همیشه بخور

روش تغذیه ای زندگیمون اشتباه که کلا باید اصلاح بشه

عزیزم من از حجم ناهار و شامم کم کردم اما صبحانه رو کامل میخورم  عااشق کره بودم که الان حذفش کر ...

شما که مدت زیادی کالری شماری کردی میشه کم کالری ها و پر کالری ها چند موردشو بگی من رژیم کتو داشتم واسه همین هیچ موقع کالری شماری نکردم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

بیشتر میخوام بدونم برنج رو چند قاشق در روز میخورید که کالریتون بالا نره؟چون من کتو داشتم و کلا برنج نمیخوردم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
شما که مدت زیادی کالری شماری کردی میشه کم کالری ها و پر کالری ها چند موردشو بگی من رژیم کتو داشتم وا ...

من نگفتم مدت زیادی🤔

من همه چیز میخورم اما در حجم کم ...

تو مانکن هم هر چی  از صبح تا شب میخورم مینویسم روزی 2000 تا مجاز هستم بخورم ولی چون سه چهار کیلو میخوام کم کنم 1200 تا 1500 تا کالری مصرف میکنم

بستنی میخورن اما نه مثل قبل، قبلا 4 اسکوپ میخوردم الان یه دونه میخورم

همسرم شیرینی میخره به یدونه اکتفا میکنم

تولد می رم کیکمو میبخشم به بغل دستیم ...

تا وقتی گرسنه نباشم نمی رم سمت غذا و خوراکی

بیشتر میخوام بدونم برنج رو چند قاشق در روز میخورید که کالریتون بالا نره؟چون من کتو داشتم و کلا برنج ...

برنج هفته ای سه بار درست میکنم هر بار یک و نیم کفگیر میخورم

رژیم کتو که اصلا کربوهیدرات نداره 

کلا اگه میخوای تو وزنی که هستی ثابت بمونی از حد مجازت بیشتر نخور ،مثلا من 1200 تا رو تو ذهنم تقسیم میکنم که تو سه وعده و دو میان وعده یه چیزی واسه خوردن داشته باشم

حواسم هست که تو دو وعده یهو تموم نکنم حد مجازمو