2777
2789
عنوان

دلم بجورگرفته

98 بازدید | 19 پست

امروز مثلاباشوهرم رفته بودم خریدلباس چندجارفتی یکی دوتا لباس پسندم شد که شوهرم نپسندید بعدکه بهش گفتم خوب بریم یه جای دیگه گفت من خسته م و نمیتونم بیام وکاردارمو خلاصه کلی غرولند کرد اینم بگم که از صبح که رفتیم بیرون خیلی عجله داشت زودمن و آورد خونه بدون اینکه چیزی خریده باشم بعد فهمیدم آقامیخوادباداداشش بره خرید علت عجله ش هم همین بوده الآن هم هنوزنیومدن انقدراین حرکتش برام گرون تموم شد اینکه همیشه بقیه روبه من ترجیح میده بدجور اعصابموبه هم ریخته ازوقتی اومدم فقط دارم گریه میکنم

منم دلم خیییلی گرفته خییییلی؛فقط حیف ک من ی مادرم نمیتونم بچمو بزارم و خودم با خیال ناراحت بمیرم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزجونم تنها برو یابایه خانم برو خرید معمولا آقایون حوصله خریدرفتن باخانومارو ندارن آخه حیفه الکی حرص میخورید

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
تو هم بقیه رو بهش ترجیح بده تا بفهمه چه دردیه

بدبختی اینجاست که نمیتونم من عاشقشم اما اون نه این اولین بارش هم نیست که اینکارومیکنه بخدا اگه بچه نداشتم باهمه ی عشقی که بهش دارم ازش جدامیشدم

بدبختی اینجاست که نمیتونم من عاشقشم اما اون نه این اولین بارش هم نیست که اینکارومیکنه بخدا اگه بچه ن ...

من اینکارو میکنم خیلی هم تاثیر داره مثلا جمعه ها که خونه ست با دوستم یا خواهرم میرم بیرون شاکی میشه خیلی آروم و بدون دعوا میگم تو هم با داداشت برو مگه وقتی با اونها میری من جلوتو میگیرم وقتی تو میری منم دوست دارم برم دیگه کسی هم نباشه همرام خودم تنها میرم دو سه ساعتی پارک یا مرکز خریدی میچرخم میام

عزیزجونم تنها برو یابایه خانم برو خرید معمولا آقایون حوصله خریدرفتن باخانومارو ندارن آخه حیفه الکی ح ...

شوهرمن فرق داره واسه همه خونواده ش اون میره خرید باحوصله و اخلاق خوش اصلا تو خونوادشون هرکی هرکاری داره باشوهرمن میگه اگه بدونی چه دردی داره وقتی شوهرت واسه همه وقت داشته باشه الا تو تا حالا هم خودم میرفتم امادیگه خسته شدم ازتنهایی رفتن اینم بگم خیلی هم ایرادگیره همیشه یه ایرادی روخریدت می ذاره

ببین اونا چیکار میکنن که باهاشون خوبه ببخش ولی شاید مشکل از توئه توبهش نزدیک شو این حرفایی که به میگی یه موقع خوب باعشق وآروم بهش بگو

من اینکارو میکنم خیلی هم تاثیر داره مثلا جمعه ها که خونه ست با دوستم یا خواهرم میرم بیرون شاکی میشه ...

اون آدمی نیست تنهایی توخونه بشینه میره بارفیقاش نمیذاره بهش بد بگذره بعدشم مشکل من اینه که چرا بایدبرای همه وقت داشته باشه جزمن

اون آدمی نیست تنهایی توخونه بشینه میره بارفیقاش نمیذاره بهش بد بگذره بعدشم مشکل من اینه که چرا بایدب ...

باهات خوش نیست عزیزم کنار تو بهش خوش نمیگذره دقت کن ببین چی میخواد دوستاش چی دارن تو هم مثل اونها باش کاری کن تفریح دونفری بهش خوش بگذره

ببین اونا چیکار میکنن که باهاشون خوبه ببخش ولی شاید مشکل از توئه توبهش نزدیک شو این حرفایی که به میگ ...

نمیخوام ازخودم تعریف کنم اما من مراعات میکنم فکرمیکنم ازخوبی زیاد پررو شده از محبت وتوجه هیچی براش کم نمیذارم اصلا اهل دعواوجروبحث نیستم بارها بازبون خوش حرفاموزدم حسموبهش گفتم اما کو گوش شنوا

باهات خوش نیست عزیزم کنار تو بهش خوش نمیگذره دقت کن ببین چی میخواد دوستاش چی دارن تو هم مثل اونها با ...

اره تاحالا نبود اما الان یه مدت کوتاهه داریم رابطه مونو ترمیم میکنیم خیلی بیشتر ازقبل پیشم هست خیلی کمتر بارفیقاش میره اما هنوزهم خواسته های خونواده ش براش تو اولویتن

نمیخوام ازخودم تعریف کنم اما من مراعات میکنم فکرمیکنم ازخوبی زیاد پررو شده از محبت وتوجه هیچی براش ک ...

پس خداصبرت بده