2777
2789

بچه ديگه بيارم،واقعا سخته يه هفتس اسهال شديد داره داغون شدم امروز يكم بهتر شده به جز زجر جسمي كه ميكشم زجر روحيش خيلي بدتره اينايي كه بچه دوم ميارن يعني اين همه سختيو يادشون ميره ؟

منم یه پسر دوساله دارم هروقت اذیت میکنه و خدایی نکرده مریض میشه میگم غلط کنم یکی دیگه بیارم

ولی وقتی خوشحاله و چیزیش نیست میگم ایشالا ۴تا دیگه هم بیارم😐😐😐😐🙄🙄🙄😂😂😂😂😂

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتش هست بچه ات؟

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

زجر روحیو کسی میکشه که بچه دار نمیشه😔

خدا بمن سالم و صالحشو بده همه سختیاش قبول😁

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

برا من امکان نداره آدمی ام که تصمیم بگیرم تا اخر پشتشم هیچوقت بچه دوم نمیارم تحمل یه حاملگی دیگه رو اصلا ندارم چه برسه بچه داری 

برا دختر بی نهایت حوصله دارم و خیلی خوشحالم ولی برا یکی دیگه اصلا فقط دخترم و بس❤

يعني يادم ميره و دوباره دستي دستي خودمو بدبخت ميكنم

هیچکی مثه خواهر من سر زایمان طبیعی  زجر نکشید چون ماشالا بچش درشت بود...

میگف من غلط کنم یکی دیگه بخوام

الان بعد پنج سال هوس بچه کردن

اره من یه پسر فوق العاده شیطون داشتم اوج شیطنتش4...یالگی بود همش میگفتم یعنی من یک بار دیگه تک تک این روزارومیخوام تجربه کنم؟؟؟عممممرن  . ....اما الان تو سن 9سالگی پسرم یه دختر شیطون دارم که خودم بادکتر رفتن و درمون اوردمش

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡