2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برای ازدواج استفاده کردین

من ماه رمضون بود خاستم چون ماه عرفانی بود قرآن بخونم خیلی تعریف طه رو شنیدم تو اینترنت هم سرچ زدم برای دور موندن از چشم بد و.... و تقریبا از روز پونزدهم تاثیرشو دیدم خواستگارام یدفه زیاد شد بنظرم بخون ضرر نمیکنی دعای شیرین و روونیه ۳۰ دقیقه هم وقتتو نمیگیره روزانه

من ماه رمضون بود خاستم چون ماه عرفانی بود قرآن بخونم خیلی تعریف طه رو شنیدم تو اینترنت هم سرچ زدم بر ...

نه عزیزم من برای ازدواج نمیخوام یه حاجت دارم برای داداشمه برا اون میخوام

نه عزیزم من برای ازدواج نمیخوام یه حاجت دارم برای داداشمه برا اون میخوام

گلم منم نگفتم برای ازدواج تنها خوندمش بیشتر برای در امان ماندن از چشم بد و سلامتی خوندم اما خب تاثیر مثبت  تو خواستگارام هم داشت

گلم منم نگفتم برای ازدواج تنها خوندمش بیشتر برای در امان ماندن از چشم بد و سلامتی خوندم اما خب تاثیر ...

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم ولی منظورمن این نبود  خواستم بگم من که برا ازدواج نمیخوام تاثیر داره یا فقط برا ازدواج این سوره رو میخونن