2777
2789

مگه به تو نمیدن پدر مادرت

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خونه که باید داشته باشه...کارم همینطور (یعنی مغازه مربوط به کارشه. طلا هم باید بگیره...عروسیم با ...

عزیزم اینایی ک کفتین درسته ولی داماد میده نه بابای دادماد دامادی ک عرضه نداره یه واشین بخره همون بهتر ور دل ننش باشه بعدشم فقط داداشش ک ادم نیس پس استارتر چی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خب خونه که باید داشته باشه...کارم همینطور (یعنی مغازه مربوط به کارشه. طلا هم باید بگیره...عروسیم با ...

پس منه دخترشونو چرا بزور به کسی شوهر دادن که هیچی نداشت و گفتن همینه که هست باید زنش بشی. قانع باش و نخواه

شما بحث دختر پسر نکردی  گفتی پسره باید تهیه کنه و کارکنه از باباهه نگیره هردو سهم دارت دخت ...

من راجع ب موضوع استارتر پستگذاشتم دیگه اینکه ب پسرع میذن ب دختره نمبدن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
اونوقت دختر چی داشته باشه؟؟

من خودم عکس خریدای بله برونم هست تو تاپیکام

خرید عقدمم هفته بعده هیچییییی ما نمیگیریم جز حلقه و ساعت

حتی اون سالن محضر هم پای پسره ب پیشنهاد خودشون

پنج‌تا وسیله بزرگم با پسره

اینا یعنی خیلی برای دختر احترام قائلن و همه چی ب پاش میریزن

البته من چهرم خوبه و تحصیلات بالایی دارم

دختر باید بشینه بالا براش کادو بریزن ب پاش

ماها ک اینطوریم

اسی ناراحته چون ب برادرش حسادت میکنه

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.
حالا منو بزور شوار دادن به یه خانواده به غایت خسیس. بخدا بزور دوتا تیکه طلا برام خریدن با هزاراتا من ...

عزیزم تورو فامیل شوهرت اینطور که میگی کاری برات نکردن 

نه پدر مادرت 

مطمنن به توام خواهند داد

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

بستگی داره دختره کی باشه چی باشه لیاقتشو داشته باشه 

خونه باباش هم ایا اینقد رفاه و امکانات داره؟!

جشن عقد که اجبار نیس ولی مادرش که اینقد ادعاش میشه باید هم جهاز عاللللللی بده هم جشن عقد خوب 

از ی لحاظ که مادرشینا دخترشونو دست بالا میگیرن خوشم میاد ولی اگه از این فضولا و دخالت کنا باشن نه متنفرم!!

میگم باز همه اینا بستگی داره که دختره ارزش داره یا نه

پدرت دلیلی نداره که خونه رو به اسم برادرت بزنه مال برادت که نیس 

دختره بیاد چند سال زندگی کنه حسن نیتشو ثابت کنه اگه خوب بود اون موقع اگه فردا روزی خونه رو از چنگ برادرت دراوردن چی 

از این که گفته فلان فامیلمون چوبو داده به داماد یعنی ادمای مقایسه این جالب نیس 

ان شالله که هر چی خیره همون پیش بیاد  

شما جواب بله نداده باشین میگین خونه بزن به اسم پسرت ماشین براش بخر یلدایی مفصل بیار 😐😐😐

طرز بیانشون خیلی بد بوده درست،اگه ایشون بخاطر لحن مادر دختر ناراحت شدن حق دارن 

الان توقعا رفته بالا کمتر کسی پیدا میشه ک این چیزا براش مهم نباشه

خب اینارو باید پسر بخره نکه بابای پسر پسره بره کار کنه بخره 

اره برای منم پسر خرید میکنه

خب کاش داداششون میرفت سر کار نون بازوش رو میخورد ک الان خواهرش بهش حسادت نکنه

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.

خوب داداشتون هیچی از خودش نداره  اونا هم حق دارن به نظر من ما خانوما به همه چی نباید راضی باشیم یه پسری که نه خونه و ماشین از خودش نداره همش ماله باباشه فردا یه اختلافی اوفتاد باباهه خونشو خواست چی؟

پس منه دخترشونو چرا بزور به کسی شوهر دادن که هیچی نداشت و گفتن همینه که هست باید زنش بشی. قانع باش و ...

عزیزم‌منظورم دختره توقع بیجا نداره...این وسط پدر مادرشما در حقتون ظلم کردن بزور شوهر دادن..مقصر پدر مادرتن

حالا منو بزور شوار دادن به یه خانواده به غایت خسیس. بخدا بزور دوتا تیکه طلا برام خریدن با هزاراتا من ...

عزیز من خانواده شوهرت ادمای خوبی نیستن دلیل نمیشه که خانواده خودت با عروستون بد باشن.

خانواده شما باشخصیته عزیزم.