2777
2789

من اون ماه سوم پریود شدم (پریودی هم که میدونید هر ماه به صورت گردشی سه روز یا دو روز باید زودتر پریود بشید پس میشه بیست و هفت روز)ینی این ماه من باید سی و یکم پریود میشدم

من بیست و دوم ای یو ای کردم و به من گفتن که هفت مرداد اگه پریود شدم که هیچ اگه نشدم باید برم ازمایش بدم حالا اینجا یه چیزی هست گفتن که باید شونزده روز بشه حتما تا بارداری نشون بده من امروز باید پریود میشدم ینی روز دهم حالا اگه پریود نشم امروز عب زدم یا احتمال دارداری هست؟؟!!!🤔🤔🤔🤔

دوستم ببخشید وسط سوالت خودم سوال میپرسم. روند آی یو آی چه جوریه. من واژینیسموس هستم و ترس از دخول و ...

درد نداره ینی وقتی دراز بکشی هیچی نمیفهمی که کی تزریق کردن 

اسپرم مرد رو میگیرن سشته میشه یعنی اونایی که تحرکشون زیاد تره رو جدا میکنن و با کاتتر که یه سرنگ که بهش یه لوله پلاستیکی خیلی ظریف وصل داخل رحم تزریق میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. قبلش سونو واژینال داره؟ یا عکس رنگی رحم؟

اون روزی که ای یو ای داری نه سونو نمیکنن ولی قبلش سونو میکنن ببینتت فولیکولات سایزشون چنده از هیجده تا بیست خیلی خوبه بیست از همه عالی تره 

بعد بهت دو تا امپول هاج سی جی میدن مه این تخمکات باز بشن بعدش میری واسه ای یو ای اگه عکس رنگی هم لازم باشه خودشون قبل این کارا ازت میگیرن من که نگرفتم بیشتر فکر کنم اونایی که رحمشون مشکل داره از اونا عکس رنگی میگیرن 

اون روزی که ای یو ای داری نه سونو نمیکنن ولی قبلش سونو میکنن ببینتت فولیکولات سایزشون چنده از هیجده ...

ممنون دوستم. من مشکلم اینه که هیچی داخل واژنم نمیتونه بشه و اسپاسم میشم. یعنی متاسفانه سوتو واژینال نمیتونم بکنم.