2777
2789

به حقوق دیگران تجاور نمیکنم و به دیگرانم این اجازه رو نمیدم و اگه یه چیزی تکرار باشه جلوش وایمیسم اشتباهم اینه عصبی میشم و برخورد تندم باعث میشه ادم بده بشم که دارم رفتارمو اصلاح میکنم

برسه روزی که منم تیکر بزنم

فقط و فقط باید خودت باشی، بخوای ادا دربیاری و از بقیه تقلید کنی حالت تهوع آور میشی 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حقوق دیگران تجاور نمیکنم و به دیگرانم این اجازه رو نمیدم و اگه یه چیزی تکرار باشه جلوش وایمیسم اش ...

اتفاقا به نظرم تند رفتار كردن يه جاهايى خوبه. منم دوست داشتم ميتونستم يه جاهايى تند برخورد كنم به ديگران اجازه هر حرفى رو ندم

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
اتفاقا به نظرم تند رفتار كردن يه جاهايى خوبه. منم دوست داشتم ميتونستم يه جاهايى تند برخورد كنم به دي ...

هرجایی خوب نیست باید ارزش مسایلو بسنجی و ببینی حدش در چه حده و کجا داری داد میزنی با کی داری حرف میزنی بهترین رفتار چیه گاهی نرمش بهتر جواب میده و از مقاومت جلوگیری میکنه وقتی میشه با یه حرف ساده جلوگیری کزد چرا تنش ایجاد کنیم

برسه روزی که منم تیکر بزنم