2777
2789
عنوان

خانوم گلا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 20 پست
یکی از دوستام اینجوری بود شوهرش خیلی زود نتیجه گرفت.ان شالله شما هم زود نتیجه بگیرین.فقط توروخدا است ...

دارم سعیمو میکنم بیخیال باشم ولی اخه میدونی من خودمم بخوام بقیه نمیذارن ، تا میرم خونه مادرشوهرم میگه وا چطور باردار نشدی باز پریود شدی ، ، جاریمم همش میگه من بعد شش ماه باردار شدم خواهرشوهرمم میگه سه ماه ، ولی شوهرم میگه الکی میگن ، گفتم اینبار اگر حرفی زدن میگم مشکل از پسرتونه ، با اینکه دوست ندارم بگم ولی خب خیلی حراف هستن اعصابمو خورد کردن

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤
دارم سعیمو میکنم بیخیال باشم ولی اخه میدونی من خودمم بخوام بقیه نمیذارن ، تا میرم خونه مادرشوهرم میگ ...

نه نه اصلا نگو.ببخشید عزیزم ولی اشتباهت اینه که به همشون گفتی قصد بارداری داری.من روی بچه ی اولم و روی همین دومی اصلا به هیشکی جز مادر و خواهر خودم نگفتم قصدشو دارم.وقتی باردرشدم بعد از سونوی تشکیل قلب به خانواده ی شوهرم گفتم.اینجوری که بهشون گفتی خودت عصبی میشی و استرس میگیری.اگه گفتن بگو فعلا بیخیال شدیم حتی به شوهرت بگه به مادرش بگه فعلا نمیخوایم.ان شالله باردار که شدی بهشون بگو

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه اصلا نگو.ببخشید عزیزم ولی اشتباهت اینه که به همشون گفتی قصد بارداری داری.من روی بچه ی اولم و ر ...

ارع خیلی خیلی اشتباه کردم ، به خواهرشوهرم گفتم اون رفت به همه گفت ، چندروز پیش جاریم پیام داد بهش گفتم فعلا پشیمرن شدیم از بچه دار شدن

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤
ارع خیلی خیلی اشتباه کردم ، به خواهرشوهرم گفتم اون رفت به همه گفت ، چندروز پیش جاریم پیام داد بهش گف ...

خوب کاری کردی.ان شالله به زودی خبر بارداریتو بهشون بدی

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...