2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ذکری بالاتر از صلوات نداریم نذر کن و صلوات بفرست توکل بخدا 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
اخه یحرفایی زدم به کسی الان پشیمانم ذهنم درگیر ه کاش از یادش بره حرفام 

عمرا اگه فراموش کنه..مخصوصا اگه دلش رو شکسته باشی..

برو ازش معڋرت خواهی کن..

ببین یه نفر سه سال پیش دلمو شکوند روزی هزار بار یادش میوفتم..بعد ازون دیگه آدم سابق نشدم.

.(عاشق بچه 92)
عمرا اگه فراموش کنه..مخصوصا اگه دلش رو شکسته باشی.. برو ازش معڋرت خواهی کن.. ببین یه نفر سه سال پی ...

دلشو نشکستم حرف بدیم نزدم که بهش بر بخوره ولی کلا چیزایی گفتم که بهتر بود نگم کاش بلند میشدم 

عین آدم پاشو برو باهاش حرف بزن. بگو یه چیزی گفتم خودمم ناراحت شدم.‌‌. یه جوری از دلش دربیار

ذکر بد نیست ولی منطقی باش

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین
اره راست میگی. خاکبرسرم یهو نمیدونم چی شد چیزایی گفتم که نباید میگفتم

خب این یعنی قبلش به حرفت فکر نکردی به زبون اوردی حالا اشکال نداره از خدا بخواه حتما کمکت میکنه شک نکن

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عین آدم پاشو برو باهاش حرف بزن. بگو یه چیزی گفتم خودمم ناراحت شدم.‌‌. یه جوری از دلش دربیار ذکر بد ...

میگم چیز بدی نگفتم این جا نمیتونم بازش کنم ولی از خودم بهش اطلاعات دادم که قابل اعتماد و راز نگه داری نیست بنظرم تا حالا این اتفاق برا شما نیوفتاده

میگم چیز بدی نگفتم این جا نمیتونم بازش کنم ولی از خودم بهش اطلاعات دادم که قابل اعتماد و راز نگه دار ...

آهااااان. ایشالا که دهنش چفت و بست داشته باشه

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین