2777
2789

ما ۵ ساله تو یه ساختمون با خانواده همسرم زندگی میکنیم،تا الان مشکل جدی نداشتیم،

از وقتی اومدم نینی سایا غیر ازینکه معتاد شدم به گوشی و کارام میمونه ،به شوهرم بدبین شدم،حساس شدم، با جاریام نمیتونم حرف بزنم،نسبت به خانواده شوهرم حساس شدم هر چی میگن بدبرداشت میکنم و غصه میخورم.....

همشم زیر سر همینجاست...

حالا میخواید بگید بی جنبه یا هرچی....

اینجا به کار من و برای من خوب نبود...تاثیر خوبی تو زندگیم نداشت... کم کم میخوام ترک کنم...

و اگر یه موقع نیاز به مشورت داشتم بیام،همین

انقدر این چندوقته تاپیک خیانت و حرفهای خاله زنکی صد من یه غاز خوندم و دیدم...حس میکنم با سرعت زیادی از نظر اخلاقی دارم پسرفت میکنم...امشب به این نتیجه رسیدم....

شماهاهم اگه همچین علائمی دارید ترک کنید...

من روحیه خودم خیلی حساسه،با تاپیک های غمگین گریه ام میگیره،با تاپیک های طلاق و خیانت عصبی میشم....

آدما متفاوتن خب...

موفق باشید،شبتون بخیر...😊

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خوبی میکنی 

همیشه خوش باشی

خدا پشت و پناهت ، الان یک کاسه آبم پشتت میریزم

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

عزیزم مث اینکه روت اثر داره بزار کنار

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

باشه خدافظ برقم خاموش كن

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

وای اره منم نسبت به مردا بد بین شدما از بس که خیانت خودندم احساس میکنم مرد سالم زندگی سالم نیس دیگ

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*

منم همین جوری بودم خیلی کم میام دیگه

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
برقا خاموشه😁

اهااا ديدي دلت نمياد بري😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)