2777
2789
عنوان

ازدواج موفق

255 بازدید | 11 پست

خانوماا به نظرتون چی زندگی رو شیرین و پایدار نگه میداره؟ شما شگرد هاتون برای همسر داری و اینکه همیشه همسرتون عاشقتون باشه چیهه؟؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چطوری از خیانت جلوگیری کنیم
1
50%
راهکار ترس از دست دادن شوهر رو بگین
1
50%
برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤

ما ترس از دست شوهر نداریم . تحفه ست مگه . اون باید بترسه و حواسشو جمع کنه که همچین گوهر نایابی رو از دست نده 😎 والا 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ما ترس از دست شوهر نداریم . تحفه ست مگه . اون باید بترسه که همچین گوهر نایابی رو از دست نده 😎

من برگردم عقب میرم یه مرد زشت پیدا میکنم هیچکی نگاش نکنه  ولی پولش از پارو بالا بررره😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسی ندارم کاری هم نمی کنم

خود خودمم، هر روزی که منو نخواست میتونه تشریف ببره!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
ترسی ندارم کاری هم نمی کنم خود خودمم، هر روزی که منو نخواست میتونه تشریف ببره!

اخه دوستش نداری که اینو میگی؟یعنی که طلاق بگیری مشکلی نداری؟من سراسر زندگیم شده استرس تا یکم به کارش بیشتر از من اهمیت میده 

اخه دوستش نداری که اینو میگی؟یعنی که طلاق بگیری مشکلی نداری؟من سراسر زندگیم شده استرس تا یکم به کارش ...

دوسش ندارم؟! عاااااااشق همیم ، تو این 7سال تاحالا قهر بیشتر از نیم ساعت نداشتیم، زندگیم ایده ال ایده اله! چرا باید به طلاق فکر کنم اخه؟

بخاطر کی کار میکنه؟ مسلما بخاطر راحتی و اسایش تو!

نباید حساس باشی

چندسالته؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
دوسش ندارم؟! عاااااااشق همیم ، تو این 7سال تاحالا قهر بیشتر از نیم ساعت نداشتیم، زندگیم ایده ال ایده ...

من نامزدم خداروشکر زندگیتون عالیه عشقتون پایدااارر ولی ترس از دست دادن و به هم خوردن زندگی و همه چی باهامه به نظرم یه دکتر باید برم 

من نامزدم خداروشکر زندگیتون عالیه عشقتون پایدااارر ولی ترس از دست دادن و به هم خوردن زندگی و همه چی ...

نه دکتر لازم نیست

فکر کردم عروسی کردی، اوایل همه این ترسارو دارن، چندسال که بگذره زندگیت باثبات میشه و بهش دلگرم میشی و میفهمی توپ تکون نمیده زندگیتونو

ولی باید سختی بکشیذ تا به اینجا برسید ، با گذشت و فداکاری 

نه دکتر لازم نیست فکر کردم عروسی کردی، اوایل همه این ترسارو دارن، چندسال که بگذره زندگیت باثبات میش ...

خیلی وسواس فکری دارم خودمم اذیت میشم فکرای مزاحم زیاده تو سرم راجع به دوست داشتن و اینده و همه چی شک میکنم و هی فکر و خیال میکنم خسته شدم اینطوری

خیلی وسواس فکری دارم خودمم اذیت میشم فکرای مزاحم زیاده تو سرم راجع به دوست داشتن و اینده و همه چی شک ...

منم اینطوری بودم ولی یه روز به این نتیجه رسیدم که چرا باید غصه اتفاقی رو بخورم که معلوم نیست بیفته؟!

هروقت افتاد بعد یه فکری میکنم!

دیگه نه فکر خیانت کردم نه طلاق و ....

مثبت فکر کن و سعی کن از خودت ادم بهتری بسازی و خودتو دوست داشته باشی

حتماذهمسرتم همین حسو خواهد داشت

منم اینطوری بودم ولی یه روز به این نتیجه رسیدم که چرا باید غصه اتفاقی رو بخورم که معلوم نیست بیفته؟! ...

اره عزیزم مرسی واقعا خودمم حس میکنم هر چی منفی بگم و منفی پیش برم واقعا هم همون میشه و جذبش میکنم باید رو خودم کار کنم انگاری