2777
2789
عنوان

چجوری معلم خوبی بشم

157 بازدید | 11 پست

من زبانم خوبه نسبتا.ولی اصلا نمیتونم به کسی یاد بدم.به یه بنده خدایی میخوام یاد بدم نه اینکه ازش پول بگیرم چون خیلی واسم عزیزه.میخوام مقدماتشو یاد بدم تا بقیه راهو خودش راحتتر بره.پیشنهادی دارین؟

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...

من معلم ادبیاتم اون طرف الان هیچی نمیدونه ازپایین ترین سطح ممکن شروف کن به توضیح دادن به کتاب انتخاب کن ازروی اون درس بده یا ازکتاب خودش استفاده کن قبل اینکه بری پهلوش مروز کن چکارمیخوای انجام بدی سخت نیس 

همه فقط توروداریم و بس..‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من از زبان متنفرررر بودم.با یه خانمی خصوصی گرفتم و اون باعث شد من آیلتس بگیرم.میخوام بهت بگم استاد و معلم اینقد میتونه موثر باشه

وقت بذار.اهمیت بده.از پایه شروع کن.مثال بزن و از اون بخواه.بیشتر از اینکه تو حرف بزنی بذار اون حرف بزنه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

اگرم میخوای کلا وارد تدریس شی قبلش پیش یه استاد خوب راه و روشش رو یاد بگیر به نظرم

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
ببین من از زبان متنفرررر بودم.با یه خانمی خصوصی گرفتم و اون باعث شد من آیلتس بگیرم.میخوام بهت بگم اس ...

مرسی.امیدوارم بتونم یکمی کمکش کنم.❤

اگرم میخوای کلا وارد تدریس شی قبلش پیش یه استاد خوب راه و روشش رو یاد بگیر به نظرم

نه بابا.اصلا نمیتونم درس بدم.😄😄

این بنده خدا هم که میخوام بهش درس بدم،خودش چند ماهه درگیر یادگیریه زبانه ولی چون سرکار میره وقت نداره کلاس بره.میخوام واسه شروع کمکش کنم.

من معلم ادبیاتم اون طرف الان هیچی نمیدونه ازپایین ترین سطح ممکن شروف کن به توضیح دادن به کتاب انتخاب ...

فن بیانم اصلا خوب نیس.دعا کنید بتونم یذره کارشو سبک کنم.

منم یکی لنگه خودت بودم وتازه کارم هستم یکی دوساله معلم شدم روزاولش سخته ازروزای بعدی بهترمیشی من الان دوسال ازتدریسم میگذره چشم بسته کتابو برابچه ها توضیح میدم تازه شدم عین مامانشون فقط رفتارت دوستانه باشه و موقع درس دادن جدی وسخت گیر 

همه فقط توروداریم و بس..‌
منم یکی لنگه خودت بودم وتازه کارم هستم یکی دوساله معلم شدم روزاولش سخته ازروزای بعدی بهترمیشی من الا ...

حتما.حتما.ممنون بابت راهنماییتون❤❤