بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو تاپیک قبلم هست من لباس شویی دوقلو داشتم و خسته شده بود با شوهرم لج کردم که باید برام اتوماتیک بخری بعد لباسشوییم جمع کردم گذاشتم تو انباری. بعد با دست شستم لباس رو دستم ب حساسیت داشته مواد شوینده کلا دستم نابوذ شد دیروز دیدم شوهرم لباس شویی اتوماتیک آورده میگم مرسی عزیزم که برام خریدی میگه نخریدم مامانم داده گفته اینو بده خانومت آستفاده کنه دستاش خراب نشه من با دوقلو میتونم کارکنم
آفرین که چشماتو روی خوبی دیگران نمیبندی حالاچکار کرد؟.
و تاپیک قبلم هست من لباس شویی دوقلو داشتم و خسته شده بود با شوهرم لج کردم که باید برام اتوماتیک بخری بعد لباسشوییم جمع کردم گذاشتم تو انباری. بعد با دست شستم لباس رو دستم ب حساسیت داشته مواد شوینده کلا دستم نابوذ شد دیروز دیدم شوهرم لباس شویی اتوماتیک آورده میگم مرسی عزیزم که برام خریدی میگه نخریدم مامانم داده گفته اینو بده خانومت آستفاده کنه دستاش خراب نشه من با دوقلو میتونم ب کارکنم
افرین به مادر شوهرتون وشما.کاش عروسهای ماهم متحول میشدن بیچاره مادرم.بیشتراوقات اشک تو چشماش جمع میشه میگه اخه من چه بدی درحقشان داشتم الهی بمیرم برای دل شکستش.