2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ی فرشته اس ..من خودم بد بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر مادرشوهرمنم خوبه،اما گاهی اوقات با حرفاش ی نیش کوچولو میزنه ک اونم طبیعیه

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چیکار کرد😍

تو تاپیک قبلم هست من لباس شویی دوقلو داشتم و خسته شده بود با شوهرم لج کردم که باید برام اتوماتیک بخری بعد لباسشوییم جمع کردم گذاشتم تو انباری. بعد با دست شستم لباس رو دستم ب حساسیت داشته مواد شوینده کلا دستم نابوذ شد دیروز دیدم شوهرم لباس شویی اتوماتیک آورده میگم مرسی عزیزم که برام خریدی میگه نخریدم مامانم داده گفته اینو بده خانومت آستفاده کنه دستاش خراب نشه من با دوقلو میتونم کارکنم

تو تاپیک قبلم هست من لباس شویی دوقلو داشتم و خسته شده بود با شوهرم لج کردم که باید برام اتوماتیک بخر ...

پس واااقعا فرشتس،قدرشو بدون.مادرشوهرم همین ک کاری ب ما نداره من راضیم و تاحالا همچین کاری نکرده

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آفرین که چشماتو روی خوبی دیگران نمیبندی حالاچکار کرد؟.

و تاپیک قبلم هست من لباس شویی دوقلو داشتم و خسته شده بود با شوهرم لج کردم که باید برام اتوماتیک بخری بعد لباسشوییم جمع کردم گذاشتم تو انباری. بعد با دست شستم لباس رو دستم ب حساسیت داشته مواد شوینده کلا دستم نابوذ شد دیروز دیدم شوهرم لباس شویی اتوماتیک آورده میگم مرسی عزیزم که برام خریدی میگه نخریدم مامانم داده گفته اینو بده خانومت آستفاده کنه دستاش خراب نشه من با دوقلو میتونم ب کارکنم

دستش درد نکنه. عجیبه که به فکرت بود. و شاید شوهرت ازش گرفته. ولی باز هم دستش درد نکنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
نه شوهرم اهل این نیست حتی از مادرش رو بزنه 

باركلا به تو

به عنوان يه انسان ازت ممنونم كه چشمات رو خوبي ديگران نبستي و خوبي رو با خوبي بيشتر و بهتري ميخواي پاسخ بدي.

حقيقتا منم به عنوان يه عروس بايد ازت ياد بگيرم