2777
2789
عنوان

خواهرم وسایل و پولامو برمیداره😖

219 بازدید | 9 پست

خواهرم یه چن وقتیه وسایل و پولامو بر میداره واقعا نمی دونم چه واکنشی نشون بدم دوس ندارم دلخوری پیش بیاد..اولش شک داشتم هر وقت می رفتم خونه مامانم پولای کیفم گم می شد..یبار تو اتاقش لاکای خودمو دیدم...یه دفعه هم اومده بود خونمون من رفتم تو حیاط بعد که برگشتم دیدم تو اتاقمه سر کمدم داره دنبال چیزی می گرده  ولی هیچ وق به روش نیاوردم واقعا ناراحتم ازین موضوع..سعی می کنم باهاش خوب باشم ولی وقتی این رفتاراشو می بینم واقعا نسبت بهش حس بدی پیدا می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم یه فامیل داریم  همین جوریه هر وقت میاد یه چیز از خونه ابجیم یا مامانم کم میشه ولی به روش نیاوردیم  ولی اونم از  رو نمیره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ماهم یه فامیل داریم  همین جوریه هر وقت میاد یه چیز از خونه ابجیم یا مامانم کم میشه ولی به روش ن ...

واقعا ناراحت کنندس این رفتار..این که فک می کنن طرف خنگه و نمیفهمه بیشتر اذیتم می کنه

البته چون خواهرته بهتره دلیلشو بفهمی شاید بتونی کمکش کنی 

تا حالا اصلا به روش نیاوردم.بعضی وقتا خودم براش لباس و مانتو اینا می گیرم..امروز گوشیمو به بهانه ی مدل لباس  ازم گرفته بعد رفته عکساشو از گوشیم پاک کرده..اگه به خودمم می گفت قطعا پاک می کردم