2777
2789

سلام. 

دوستان عزیزی که بعد از یک شکست بزرگ در زندگیشون، دوباره خودشون رو سرپا کردن و تونستن به روال عادی زندگی برگردن یا حتی موفق تر و خوشحال تر از قبل باشن لطفا تجربیاتشون رو اینجا بنویسن. 

لطفا عنوان شکست یا رویداد بد رو ذکر کنید و مدتی که طول کشیده تا اون رو پشت سر بگذارید رو هم بگید. اگر صلاح دونستید چگونگی مدیریت قضیه رو هم بگین. 

ممنونم.

من با یکسال با مردی بودم که بیچاره ام کرد شکاک و بدبین بود یکسال چه ها که نکشیدم حدود سه سال گدشته ه ...

ممنونم . ان شاءالله درست میشه. بهترش سر راهت قرار میگیره که همه چیزو فراموش کنی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرگ مادر پدرم بدترین رویدادی بود که تو زندگیم رخ داد که  باعث شد زیر دست عمو و زنعمو همه چی بهم ...

سلام. خدا رحمتشون کنه. امیدوارم شما شاد و موفق باشید. این اتفاق برای چند وقت قبله و چقدر طول کشید تا از شرایط بد بیرون بیاید و الان به چه موفقیت یا حالت پایداری در زندگی رسیدن؟

قشنگ بگو که شکستت چی بوده و چند وقت طول کشیده تا از یادت بره و به چه موفقیتی بعدش رسیدی.

چندین سال میخاستم یواشکی پیام دادمم بعد چند وقت اون پیام داد و بیشتر میگیر بود اصن لو ندادم بعد یه مدت خودم دیدم نمبشه و قطع کردم اون قضیرو بعد ازدواج کرد😂😂😂😂چندین قضیه دیگم پیش اوند با شخصا دگ ولی کل چالش من این بود که پسررارو فرامش کنم و به خودم برسم هر جا میرفتم یادش بودم گریم میگرفت واسه خودم قرار گذاشتم فکرمو منحرف کنم و به خودم برسم حتی وقتی برگشتن سمتم محلشون ندادم فقط خودمو دیدم خودخواه شدم الان دگ نسبت به اون سالا قابل مقایسه نیستم خیلی قوی ترم طولانیه اینجا نمیشه گفت راه های فراموشیو

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
چندین سال میخاستم یواشکی پیام دادمم بعد چند وقت اون پیام داد و بیشتر میگیر بود اصن لو ندادم بعد یه م ...

ممنونم عزیزم لطف کردی. امیدوارم به هر چی آرزوی خوب توی زندگی داری برسی.

میشه رویداد و نگم؟ یه مسئله بود تقصیر خودم بود... 6 ماه افسردهههه... هر روز گریه... دست خودم نبود. هر کس باهام حرف میزد گوش نمیدادم... الان 2،3 ماه حالم خوب شده... با کمک خدا، بدون مشاور و چیزی دوباره کشیدم بالا. فهمیدم چیزی برا خدا محال نیست. همه اتفاقاتم حل شد. 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
سلام. خدا رحمتشون کنه. امیدوارم شما شاد و موفق باشید. این اتفاق برای چند وقت قبله و چقدر طول کشید تا ...

درود،،، برای تقریبا ۶سال پیشه زمانی که ۱۲سالم بود شرایط روحیمم خوب نبود زیر دست زنعموم داشتم له میشدم زنعموم و عموم منو به عقد پسرخاله ی زنعموم که از من ۱۷سال بزرگتر بود دراوردن یه مدتی تو شوک بودم 

و افسرده  اما بعد از به دنیا اومدن پسرم کلی روحیم عوض شد بزرگترین دلخوشیم پسرمه 🌹

میشه رویداد و نگم؟ یه مسئله بود تقصیر خودم بود... 6 ماه افسردهههه... هر روز گریه... دست خودم نبود. ه ...

سلام. بله هر طور دوست دارید. الحمدلله که خوب هستید. امیدوارم هر روز بهتر از دیروز باشید و شادتر و موفق تر. 

سلام. بله هر طور دوست دارید. الحمدلله که خوب هستید. امیدوارم هر روز بهتر از دیروز باشید و شادتر و مو ...

ممنونم    همچنین شما

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.