2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

691 بازدید | 21 پست

سلام خانما من امشب گوش دخترمو سوراخ کردم بهش چی بزنم ؟؟چندروز بعد طلابندازم؟؟؟

دختر بندرعباس🙆3نوع اشتباه داریم1،اشتباه بزرگ2،اشتباه کوچک3،اعتماد

تتراسايكلين بزن 

مباركه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر یه محلول الکل داد استفاده کردم پماد چشمی هم خوبه تا دو روز استفاده کن هی گوشواره رو بچرخون عقب جلوش کن تا گوش بچه عفونت نکنه من بعد سه هفته گوشواره طلا کردم به گوشش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

زنده باشی مامانم میگه از روز سوم  الکل سفیدبزن

سلامت باشي عزيزم 

بنظرم زودتر طلا بنداز

اون ضد حساسيت ها خيلي اذيت ميكنه 

پدر گوش منو در اورد 

همش خون ميومد طلا ك انداختم راحت شدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من دکتر یه محلول الکل داد استفاده کردم پماد چشمی هم خوبه تا دو روز استفاده کن هی گوشواره رو بچرخون ع ...

ازالان بچرخونم ؟؟؟پشیمونم کاش سوراخ نمیکردم دخترم شش ماهشه

سلامت باشي عزيزم  بنظرم زودتر طلا بنداز اون ضد حساسيت ها خيلي اذيت ميكنه  پدر گوش منو د ...

اره اصلا نمیدونم چکارش کنم مامانم میگه بزار20روز توگوششه

ازالان بچرخونم ؟؟؟پشیمونم کاش سوراخ نمیکردم دخترم شش ماهشه

بله روزی دوبار بچرخونش دختر من چهار ماهه بود سوراخ کردم بعدم پشیمون شدم ولی دختر همسایمون تا لحظه ای که عقد کرد گوشاش سوراخ نبودن آخرم با هزارتا ترس لرز رفت سوراخ کرد 😂😂😂😒😒😒

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بله روزی دوبار بچرخونش دختر من چهار ماهه بود سوراخ کردم بعدم پشیمون شدم ولی دختر همسایمون تا لحظه ای ...

سلام عزیزم الان گوش دخترت چطوره؟؟؟چندروزبعدطلابزارم؟؟؟