2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بیشتر از 18 ساال😃

اخه كنكور تجربى داشتى

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
بر اساس تجربه م گفتم عزیزم

تجربه ی چندسال زندگیت باهمسرت؟؟

من تجربم بعد ۲ سال عقد و بعدش زندگی مشترک، اینه، مردا گاهی حاضرن پول بدن تا ارامش داشنه باشن،

اما اگه عاشقت باشه برا ارامشت، از ارامشش میگذره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خوب کاری کردی

مردا تا سرشون داغه و تبشون تنده باید همه چیزشونو بگیری فردا پسفردا که این تب تند به عرق سرد تبدیل شد به خودشون که اومدن بفهمن حتی ماشینی هم که سوارش میشن از صدقه سر زنشونه😂

صُلح طلب😎✌🏻ولی جَنگ بَلد😈👊🏻
تجربه ی چندسال زندگیت باهمسرت؟؟ من تجربم بعد ۲ سال عقد و بعدش زندگی مشترک، اینه، مردا گاهی حاضرن پو ...

همه جوره هوامو داره. خواستم دیگه کامل مطمئن شم

خوب کاری کردی مردا تا سرشون داغه و تبشون تنده باید همه چیزشونو بگیری فردا پسفردا که این تب تند به ع ...

من میگم زنی که خرج نداره ارج نداره. با تموم وجودم بهش رسیدم.

همه جوره هوامو داره. خواستم دیگه کامل مطمئن شم

خدارشکر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ربطش چیه؟

ببینیم چقدر دنیا دیده هستی

یه خانم تو 17 سالگی 10 تا زندگی دیده 3 تا از دوستاش در شرف تشکیل زندگی هستن

همون خانم تو 27 سالگی 110تا زندگی رو دیده و 30 تا هز دوستاش خیلی وقته تشکیل زندگی دادن میتونه از تجربیات اونا استفاده کنه ک این چیزا ملاکه یا ن

مثل اینکه مردی بگه اگه دختر خانم منو واقعا دوست داری هر طور شدی باید جهزیت لاکچری باشه

من میگم زنی که خرج نداره ارج نداره. با تموم وجودم بهش رسیدم.

دقیقااااا

من متنفرم از اینکه همه ی زندگیم احساسات خرج کنم!

یه جاهایی باید آدم زرنگ باشه و فقط به خودش فکرکنه

وگرنه کلاهش پس معرکه ست

صُلح طلب😎✌🏻ولی جَنگ بَلد😈👊🏻
ببینیم چقدر دنیا دیده هستی یه خانم تو 17 سالگی 10 تا زندگی دیده 3 تا از دوستاش در شرف تشکیل زندگی ه ...

نه عزیزم. اینطور نیست. تو خودت به مردی که ادعای دوس داشتن بکنه ولی یه هزاری برات خرج نکنه اعتماد میکنی؟ 

دقیقااااا من متنفرم از اینکه همه ی زندگیم احساسات خرج کنم! یه جاهایی باید آدم زرنگ باشه و فقط به خ ...

افرین. منم زیاد احساساتمو خرج کردم برا کسانی که ادعا داشتن اما پای عمل جا زدن

نه عزیزم. اینطور نیست. تو خودت به مردی که ادعای دوس داشتن بکنه ولی یه هزاری برات خرج نکنه اعتماد میک ...

عزیزم یه هزاری و خرج کردن و خرید کردن با بنام کردن اموالی ک ادم خودش بدست اورده خیلی منتفاوته