2777
2789

منم حدودا دوساله کرم پودر رو ترک کردم نهایت رو ضدآفتابم پنکیک میزنم.

من نوکس و کدالی گرفتم تا الان رسیدم به سینره😑انقد گرون شدن.

لافارر هم گرفتم پوشش خوبه ولی پخش کردنش سخته یجوریه و میماسه.

پریمم تست کردم عینه آب بود...

ولی یه هفته پیش رفتم بوتاکس...دکتر پوستم گفت ضدآفتاب فقططططط خارجی...بایوردما.اوریاژ و اون رو توصیه کرد

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
دیگه بدتر  ببین حق شماست یه ارایش بی نقص داشته باشی مثلا وقتی میری مهمانی یا عروسی پس ضد افتاب ...

ممنونم از راهنماییت چون روزانه میخوام به جای کرم پودر استفاده کنم 

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار هر روز داری کرم‌پودر میزنی و رنگدانه پوست رو داغون میکنه  تجربه به من ثابت کرده استفاده ...

پزشک پوست من کاملا رد کرد و گفت فرقی نداره این فقط یه ترجیح هست فقط حتما پاک کننده مناسب داشته باش و با کرم شب نخواب.همین.

رنگدانه پوستو چی کار داره آخه ضدآفتاب رنگی.ینی چی داغون میکنه؟

همون حدود تا ۱۵۰ اوکی هست میگیرم فقط تو تاپیک قبلیم گفتم به خاطر پوستم که خیلی منافذ باز داره میخوام ...

پس الارو رو امتحان کن من تا قبل گرونیا الارو روزانه استفاده میکردم ديگه نه کرم پودر داشتم نه پنکک کلا هیچی

بعد گرونی رفتم دکتر بهم پریم داد گفت خوبه بزن، منم خریدم بنظرم خوبه بد نیست اینم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

پریم عالیه . بایودرما هم میگن پوشش دهیش خوبه 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
پزشک پوست من کاملا رد کرد و گفت فرقی نداره این فقط یه ترجیح هست فقط حتما پاک کننده مناسب داشته باش و ...

مثل شما هم پزشک پوست من قدغن کرد و خودش پوست بی نهایت زیبایی داره

خواهش میکنم مرتبط با موضوع تاپیک نظر بدید ممنون
مثل شما هم پزشک پوست من قدغن کرد و خودش پوست بی نهایت زیبایی داره

قطعا که هرکسی حرف دکتر پوستشو گوش میده.ولی هیچی پیدا نمیکنم از عوارض رنگیا.

حتی کلی مطلب الان خوندم که هیچ فرقی نداره.

اگه شما مقاله یا دلیل پزشکی داری بفرست لطفا 

خیلی وقت بود که دنبال یه ضد آفتاب خوب می گشتم که هم صورتمو پوشش بده وهم از پوستم مراقبت کنه ولی هر چی می خریدم سنگین بود وبعد از مدتی لک وجوش می زدم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم@mojezeye_zibayi98 @

بهترین ضدآفتاب دنیا فوراور امریکا  هست بسیار اقتصادی بدکن احتیاج به تمدید  علاوه بر ضدآفتاب  بودن ی پرایمر عالیه واسه زیر ارایش  آبرسان هست و ضدلک کاملا ارگانیک  مناسب تمام سنین با ترکیب ژل خالص الورا و رینگ اکساید طبیعی مشاوره و خرید محصولات فوراور آمریکا 09010183025

دوستان گ دنبال برند خاص و عالی هستید و مشکل هزینه ندارید  لطفا پیام بدید