2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای تحت نظر بودن

576 بازدید | 20 پست

سلام من تازه فهمیدم که باردارم ميخوام اگه کسی دکتر خوب  تو جنوب تهران میشناسه بهم معرفی کنه که برام شدیدا مهمه که مامایی که تحت نظرش هستم خودش زایمان انجام بده اگه کسی تجربه داره راهنماييم کنه لطفا مرسي مامان های مهربون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طرف‌های خزانه‌ای، برو خسروشاهی. البته یکم اخلاقش تند و رکه. ولی کارش خوبه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

پیش ماما؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر زنان و زایمان برو

برو پیش دکتر قاصی زاده .جمالزاده است مطبش من به هر دکتری اعتماد ندارم

ارزش داره یه کم دورتر بری ولی پیش دکتر خوب بری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دکتر لطیفی مقدم تو شهرری رو به روی مخابرات مطب دارن روزهای زوج هستن،بسیار با ارامش و دقت کارشون رو انجام میدن و برای بیمارشون وقت میذارن منتهی چون تعداد محدود بیمار برای هر روز ویزیت میکنند باید زودتر تماس بگیرین وقت بگیرین

دکتر لطیفی مقدم تو شهرری رو به روی مخابرات مطب دارن روزهای زوج هستن،بسیار با ارامش و دقت کارشون رو ا ...

خودشون زایمان هم انجام ميدن؟  ميشه شماره تماس بدی بهم 

پیش ماما؟؟؟؟؟؟؟؟ دکتر زنان و زایمان برو برو پیش دکتر قاصی زاده .جمالزاده است مطبش من به هر دکتری ا ...

نه منظورم همون دکتر زنان. آخه ميدوني من چون وسیله ندارم رفت وآمد خیلی سخته برام. و اینکه خدایی نکرده مورد اورژانسی برام پیش بیاد اینکه دکتر خودم نزدیکم باشه واقعا بهم آرامش ميده مرسي از راهنماییت عزیزم 

اگه طرف‌های خزانه‌ای، برو خسروشاهی. البته یکم اخلاقش تند و رکه. ولی کارش خوبه

ععععع اسمش رو شنیدم ميشه شمام آدرس و شماره بهم بدی. واینکه خودش زایمان هم انجام ميده؟؟؟؟؟؟

خودشون زایمان هم انجام ميدن؟  ميشه شماره تماس بدی بهم

بله عرفان نیایش،محب کوثر و اگه اشتباه نکنم اریا گفتن هستم،از چند نفر که پیششون سزارین داشتن پرسیدم گفتن هم خیلی حرفه ای عمل و بخیه انجام شده و هم به علت دادن رژیم و کنترل وزن تو طول بارداری بعد زایمان به سرعت به وزن اولیه برگشتن،

مطب شهرری:روزای زوج صبح 55971884

مطب کارگر شمالی:88635849