سلام من صبح تاپیک زدم ولی بچم نزاشت ادامه بدم الان یه تاپیک دیگه ززدم که خوابه راحت بتونم ازتون کمک بگیریم شوهرم یه مدت خیلی سرد شده جوری که اصلا حتی نگاه هم بهم نمیکنه پیاماش تک جوابیه زنگ نمیزنه زیادتوجه نداره احساس میکنم داره به کسی فکر میکنه فکر نمیکنم با کسی در ارتباط باشه اما خوب خیلی ذهنم بهم ریخته هست اصلا اینطور نتظاری ازش نداشتم چیکار کنم که دقیقا متوجه بشم دلیل اینهمه سردی وچیه
دیگه مجبورت نکردن برا انداختن بچه؟ بهش زنگ نزن اصلا هرچی بیشتر به پر و پاش بپیچی بیشتر دور ب ...
ن اصلا چون گفتم هركي راجب بچم حرف بزنه از دستش شكايت ميكنم ولي از اون روز ب بعد هيچكس حتي ي زنگ نزدن ببينن مردم يا زندم
بخدا دست خودم نيست اصلا اينجوري نبودم
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
توکلت بخدا باشه عزیزم زیاد قرآن بخون بخصوص سوره ی یاسین هر روز صبح اول صدقه بده بعد یا ...
انقد گريه ميكنم تو خلوتم با خدا حرف ميزنم ميگم من بدرك اين بچه چ گناهي كرده مگه نميگن دعاي زن حامله زود اجابت ميشه پس چرا خدا صداي منو نميشنوه
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
انقد گريه ميكنم تو خلوتم با خدا حرف ميزنم ميگم من بدرك اين بچه چ گناهي كرده مگه نميگن دعاي زن حامله ...
عزیزم شوهرتو مرده فرض کن.اون اصلا شوهر نمیشه برات.ایشالله نی نی ات ک بدنیا اومد یه همدم با لیاقت برای خودت یه پدر خوب برای بچت میاد سراغت.خدا صبرت بده .
عزیزم شوهرتو مرده فرض کن.اون اصلا شوهر نمیشه برات.ایشالله نی نی ات ک بدنیا اومد یه همدم با لیاقت برا ...
مرسي عزيز دلم😘😘😘
ن اصلا چون گفتم هركي راجب بچم حرف بزنه از دستش شكايت ميكنم ولي از اون روز ب بعد هيچكس حتي ي زنگ نزدن ...
عزیزم منبرای شما خیلی ناراحت شدم من خودمم اوایل بارداریم بارشوهرم بحثم شد سر یه عکس داخل گوشیش اونم زد تو شکمم خلاصه اصلا نگام نمیکرد خونه باباشینا بودیم که بحثمون شد اونم اینقد خودشو زد به شالوته بازی که من اینو نمیخوام نمیخوام بعد از اچن مثلا صلح کردیم ورفت خونه باباش یه روز تو اینستا دیدم یکی از دخترایی که قباا کشته مردش بود رو فالو کرده منم زنگ زدم بهش گفتم این کیه گفت به تو چه داد فریاد زدن
بعدشم اومد خونه گردن منو گرفت گفت طلاهاتو بفروش خرج بارداری زایمان کن وقتیم که بچه دنیا اومد میام برش میدارم میبرمش اون روزا خیلی روزای سختی برام بود الان که فکرش میکنم میگم منه احمق به چ چیزایی فکر میکردم اعصاب خودمو بچمو بهم میرختم به نظرم بهترین چیز ارامش بچته اصلابهش غکر نکن خلاصه خانوادشم هی میگفتن طلاق طلاق کرشم ور دل خودش اینقدر من سختی کشیدم بعدها با وساطت پسر داییش آشی کردیم منم خانوادشو دادم دست خدا بخاطر بچمم خودشو بخشیدم ولی هیچوقت فراموش نکردم خودش رفته رفته خوب شد بعدا هر رزو میگفت غلط کردم بعدها در موردشم که صحبت میکردم ناراحت میشد اخیلی رفتاراش عالی شده بود تا اینکه اومدییم مرخصی واسه ماموریتش هر روز بهم میگفت حس بهت دارم که دیوونه کندس از اینا بعد یهو خیلی تغییر کرد دعوامیکرد دادمیزنه پیاماش زنگاش حرفاش همهش یه لحظس میریم رستوران بدون یک کلمه صحبت قبلا خیلی بعضی چیزا براش مهم بود الان نه من خودم فکر میکنم به عشق نافرجامش هنچز فکر میکنخ
بعدشم اومد خونه گردن منو گرفت گفت طلاهاتو بفروش خرج بارداری زایمان کن وقتیم که بچه دنیا اومد میام بر ...
الهي بگردم واقعا بدترين حس توي دوران بارداري اينه ك شوهرت دركت نكنه و كنارت نباشه من حتي خانوادشم گفتن ميان محضر امضا ميدن ك بچه حضانتش بامن حتي شوهرم ذوق اينو نداره بچشو ببينه همشم بابا مامانش و داياش ميگن طلاق طلاق الهي خير و خوشي نبينن سر زايمانم اولين كساي ك نفرين كنم خودشو خانوادشه در حقم بدي كردن حقم نبود شوهرم سركار نميرفت ترامادول ميزد رفيق باز بود باز باهمه اينا ساختم ولي دوماه بود ك بهم خيانت ميكرد شبا كنارم نميخابيد همش گوشيشو قايم ميكرد تا دير وقت بيرون بود اخرشم با اون هرزه خانم فرار كردن رفتن
حتما میشنوه بعضی وقتها چاره ای جز صبر نداریم خدا خودش پاداش صبرتو میده غصه خوردن فاید ...
مرسي از همدرديت🌹😍
ولشون کن توکلت به خدا باشه انشاءالله جوابشونو میده تو هم فقط حواست به خودت و بچت باشه ...
مرسي ك بفكرم بودي عشقي😘😘😘