2777
2789

من بچه 7ساله دارم 😢😢😢میخوام حامله بشم ولی کم خونی دارم باید پیش ازبارداری سه ماه اول برای کم خونیم دارو بخورم به نظر شما دا و گیاهی بهتره یا قرص 😢😢😢😳😳😳👪👪👪👪

نظر ما مهم نیست .باید بری دکتر سیستم‌بدنیت‌رو بسنجه داروی مناسب با بیمادیت و دوز مناسب رو بهت بده اینجا کمکی از دستمون ساخته نیست

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اهن که ضرری نداره بخور خب! 

مصرف حبوبات و سبزیجاتتم زیاد کن

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

منم کم خونی دارم از قرص آهن فرو فورت گاین استفاده کردم تا حدود خیلی زیادی کم خونیم برطرف شدع 

داروخونه ها دارن میتونی بخری استفاده کنی.

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
نظر ما مهم نیست .باید بری دکتر سیستم‌بدنیت‌رو بسنجه داروی مناسب با بیمادیت و دوز مناسب رو بهت بده ای ...

دکتر دارو نوشته برام ولی همین که می خورم حالت تهوع بهم دست میده

من  ففول میخوردم .کمتر از دوماه آهنم آورد تو رنج و فیریتین 

بعد ول کردم گفتم گیاهی بخورم که ضرر نداشته باشه .شروع کردم مشت مشت عناب خوردن(عناب که خودش برا علظت خونه) خون منو غلیظ کرد . هر چیزی رو میخوای مصرف کنی اعتدال داشته باشه .ترجیحا به نظرم صبح ناشتا سه شیره بخور .سه شیره برا کم خونی عالیه . روزی چهار پنج تام عناب