2777
2789
عنوان

توروخدا یه اسپری ادکلن مامی چیزی بزنین میایین بیرون🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 55 پست
ببین حرفت بد نیست ولی یه سری بوی عرقشون با ادکلن تند قاطی میشه خیلی بدتره وااااای اینا خودشون متوجه ...

اخ قربون تو دهنت 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فك كنم اینا خونشون نه آب دارن حموم كنن نه شامپو كه خودشون بشورن😑

با فاب بشورن😅

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
مطب دکترم که میرم خانوما با شکما گنده گنده جمع میشن دور منشی منشیه عصبانی میشه میگه برید اون ور بو ...

بیچاره🤢

جوش شیرین رو چطوری میزنین؟ نمیسوزونه؟ صرر نداره

نه یکی از کاربرهای همینجا گفت با آبلیمو تازه و جوش شیرین و یکم آب قاطی کن ولی ازونجایی که من اینروزها وقت ندارم فقط جوش شیرین و یکم اب رو قاطی میکنم حمامم که تمام میشه میزنم ضرر نداره چون سلولهای پوستی رو نمیبنده

و یکم میسوزونه اما اولش و برای من ارزشش و داره چون واقعا اذیتم ازین که بو بدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
میشورن ولی چند دقیقا بعد عرق میکنن باید دئودرانت بزنن

یه مام۲۰ تومنه حداقل یه ماه میره 😢نکن خواهرم ملت با بوی گند عذاب نده کاش بفهمن 

مام گرون شده به شخصه یساله نخریدم.اسپری هام موقتیه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
اخ اخ بعضی بوی دمبه گوسفند میدن😭نمیدونم خودشون متوجه نمیشن؟؟

نگو با روح و روانم بازی نکن😭

نباید پیاز بخورن پیاز بوی عرق بدبو میکنه