2777
2789

سلام در رشته الهیات و روانشناسی  تخصص دارم فوق لیسانس هر دو رشته رو دارم و دانشجوی دکتری روانشناسی هستم پایان نامه مقاله پروپزال و... در این رشته ها مینویسم هر کس نیاز داره اعلام کنه 

عزیزم از شما که تحصیل کرده هستید بعیده، با احترام، بنظر من این کار از لحاظ اخلاقی درست نیست و نوعی خرید و فروش علم محسوب میشه...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون گفتید در رشته الهیات و...گفتم یه نکته ای رو بگم.هزینه ای که دریافت میکنید و شخصی هم که اون هزینه رو پرداخت میکنه،هر دو اشکال داره.و کار حرامیه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم از شما که تحصیل کرده هستید بعیده، با احترام، این کار از لحاظ اخلاقی درست نیست و نوعی خرید و فر ...

چه ربطی داره. ی نفر تمام اطلاعات پایان نامشو که خودش به دست آورده به ایشون میده و این خانم بصورت مقاله درمیاره

عزیزم از شما که تحصیل کرده هستید بعیده، با احترام، این کار از لحاظ اخلاقی درست نیست و نوعی خرید و فر ...

چ ربطی داره؟؟؟مگه همه برا پایان نامه هاشون مقاله هاشونو خودشون مینویسن؟مقاله نوشتن ک کار ساده ای نیس

چه ربطی داره. ی نفر تمام اطلاعات پایان نامشو که خودش به دست آورده به ایشون میده و این خانم بصورت مقا ...

اگر اونجوری باشه که ایرادی نداره عزیزم، ولی ایشون گفتن پروپوزال، پایاننامه، مقاله و... ضمن اینکه واقعا اگر مطالب پایاننامه انقدر کامل باشه دیگه درآوردن مقاله ازش کار سختی نیست، من خودم دانشجوی دکتری هستم و تجربشو دارم

چ ربطی داره؟؟؟مگه همه برا پایان نامه هاشون مقاله هاشونو خودشون مینویسن؟مقاله نوشتن ک کار ساده ای نیس

بله ساده نیست، من خودم اسفند مقاله م چاپ شد و خیلی سختی کشیدم، ولی این که توجیه درستی نیست، خب درس خوندن هم ساده نیست پس بریم پول بدیم مدرک بگیریم؟

اگر اونجوری باشه که ایرادی نداره عزیزم، ولی ایشون گفتن پروپوزال، پایاننامه، مقاله و... ضمن اینکه واق ...

عزیزم منم دکترا دارم ولی مقاله نوشتن خصوصا انگلیسی کار سختیه و خیلیها اینکار رو انجام میدن.

نوشتن پروپوزال و پایان نامه هم اشکال نداره به شرطی که داده ها فرضی نباشن. ی نفر ی کاری انجام میده و در قبالش پول میگیره.

ولی اینکه بخوای کل کار عملی پایان نامتو بدی یکی دیگه اشکال داره

بله ساده نیست، من خودم اسفند مقاله م چاپ شد و خیلی سختی کشیدم، ولی این که توجیه درستی نیست، خب درس خ ...

من خودم مقاله بین المللی ثبت کردمو میدونم سختیاشو...الان فقط مقاله مشکل داره؟من خودم معماری خوندم میدونی چقد تواین رشته ها کارهای عملیشونو پول میدن بیرون انجام میدن براشون پس همه حرامه؟؟؟

بله ساده نیست، من خودم اسفند مقاله م چاپ شد و خیلی سختی کشیدم، ولی این که توجیه درستی نیست، خب درس خ ...

عزیزم اینکه شما همه کارها رو خودتون انجام میدین عالیه و قابل ستایش ولی نمیشه برای دیگران تعیین تکلیف کرد.