سلام دوستا، مامانا و مامانای آینده. من ۶ روز پیش آمپول زدم. حالا امروز بی بی زدم ببینم مثبت کاذب چجوریه! ولی منفییی شد!!! یعنی هیچی؟ ...🙄این ماهم پرید؟ مگه نمیگن تا دو هفته مثبت کاذبه؟؟ یعنی میشه باردار باشم یا منتفیه؟؟ دوستا لدفا اونایی که تجربه دارن شرکت کنن.. ناراحت شدم...
پروردگار قادر مطلق... ربنا لا تحملنا ما لا طاقة لنا...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید بعد از پری نشدن بی بی چک بزنید خیلی زود زدید در ضمن ک مشکل پی سی او داشتم فقط قرص کلومیفن خوردم دیگ امپول اچ سی جی شو نزدم همون ماه حامله شدم الان ی پسر دارم من اکثر ادمایی ک امپول اچ سی جی زدن دیدم حامله نشدن این تجربه منه
گل من... من خودم با همین آمپول بار دار شدم اولا معمولا دفعه اول نمیگیره ماه بعد میگیره دوما وقتی آمپول میزنی تا 72ساعت آینده تازه روی فولیکول تاثیر داره ک آزاد بشه بعدشم تا 8 روز بعد از لقاح آزمایش خون تازه مثبت میشه بی بی ک دیر تر مثبت میشه ایشالله ک حامله باشی
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره