2777
2789

سلام دوستا، مامانا و مامانای آینده. من ۶ روز پیش آمپول زدم. حالا امروز بی بی زدم ببینم مثبت کاذب چجوریه! ولی منفییی شد!!! یعنی هیچی؟ ...🙄این ماهم پرید؟ مگه نمیگن تا دو هفته مثبت کاذبه؟؟ یعنی میشه باردار باشم یا منتفیه؟؟ دوستا لدفا اونایی که تجربه دارن شرکت کنن.. ناراحت شدم...

پروردگار قادر مطلق... ربنا لا تحملنا ما لا طاقة لنا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بعد از پری نشدن بی بی چک بزنید خیلی زود زدید در ضمن ک مشکل پی سی او‌ داشتم فقط قرص کلومیفن خوردم دیگ امپول اچ سی جی شو نزدم همون ماه حامله شدم الان ی پسر دارم من اکثر ادمایی ک امپول اچ سی جی زدن دیدم حامله نشدن این تجربه منه

باید بعد از پری نشدن بی بی چک بزنید خیلی زود زدید در ضمن ک مشکل پی سی او‌ داشتم فقط قرص کلومیفن خورد ...

آخه میترسم آمپول نزنم و کیست بشه

بابا یه ترشی می ندازی ۴۰ روز صبر می کنی درست شه 

حالا یه جنین سر شش روز می خواد نشون بده که داره آدم میشه بابا حداقل بدون آمپول هم دو هفته زمان میبره نشون داده بشه

دنیا اونقدرها جدی نیست   

منم آمپول زدم منفی شد مثبت کاذب خیلی کم پیش میاد الان زوده دوروز بعد موعدت اگر نشدی بزن من این ماه زدم آمپولو ده روز دیگه موعدمه ولی حالت پریودی دارم

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
بابا یه ترشی می ندازی ۴۰ روز صبر می کنی درست شه  حالا یه جنین سر شش روز می خواد نشون بده که دا ...

هخخخخخ😂😂😂 دعوام نکنین فقط میخواستم ببینم بی بی مثبت چه شکلیه؟! ولی وقتی ندیدم گفتم چطو میگن تا ۱۴ روز کاذبه ولی مال من به ۶ روز نرسیده منفیه!

سونو رفتی

عاره روز ۱۲ ۳ تا فولی ۱۵، ۱۶ و ۱۷ داشتم که روز ۱۴ پری آمپول زدم. دکتر گفت این دو روزم باز رشد میکنن سایزشون خوب میشه

منم آمپول زدم منفی شد مثبت کاذب خیلی کم پیش میاد الان زوده دوروز بعد موعدت اگر نشدی بزن من این ماه ز ...

منم خیلی حالت پری دارم. کمردرد و گاهی هم زیر دلم درد میکنه😐

گل من... من خودم با همین آمپول بار دار شدم اولا معمولا دفعه اول نمیگیره ماه بعد میگیره دوما وقتی آمپول میزنی تا 72ساعت آینده تازه روی فولیکول تاثیر داره ک آزاد بشه بعدشم تا 8 روز بعد از لقاح آزمایش خون تازه مثبت میشه بی بی ک دیر تر مثبت میشه ایشالله ک حامله باشی

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره