شوهرم از اسپرم داد اسپرماش ضعیف بودن هم تو تعداد هم حرکت....ولی متخصص اورولوژی هیچ دارویی بهش نداد گفت باید بری آی یو آی...حتی یه ویتامین یا مکملم نداد.....کسی تجربه داره...چرا دارو نداده...!؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید خیلی خیلی ضعیف بوده که احتمال داده با مکمل طول بکشه اصلاح بشه. ولی مکملم خواست بخوره نیاز به تجویز پزشک نداره. خودش برا یه دوره سه ماهه مکمل های فریتیل، ویتامین ای، ویتامین سی، ال کارنیتین و زینک میتونه استفاده کنه.
ببین من شوهرم همه داروها رو امتحان کرد ۸ ماه آمپول زد ولی از هیچی جواب نگرفت تنها چیزی که تاثیر داشت دو تا کپسول آمریکایی بود که الان خیلی سختگیر میاد فرتیل اید برای تعداد اسپرم و موتیلیتی بوست برای حرکت اسپرم مکمل آمریکایی هستن
سلام به شما.منم آقا هستم و مشکل کم تحرکی اسپرم دارم دارو بدن خیلی بهتره و موثر تره حد اقل کمی بهتر میشه نمیگم خیلی خوب ولی تاثیری داره مثل ویتامین ی و ویتامین ث و فولیک اسید یا کیوتن یا ول من
من ب دو نَفَر پيشنهاد كردم ك دوسال درگير بودن عردوشون بعد دو سه هفته ك هروز جوشوندع خرنوب ب شوهراتون دادن باردارشدن يكيشون الان بچه ش بزرگه ولي يكيشون تو سه ماهگي سقط شد دركل عاليييييه
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند