2777
2789
عنوان

لنفوم هوچکین...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 21061 بازدید | 62 پست

سلام

دخترم درسن ۱۷سالگی درسالی که فشار درس و کنکور بود یه غده در گردنش دراومد، تشخیص لنفوم هوچکین داده شد.

یک ماه پروسه فریز کردن تخمک در رویان طول کشید بعد شیمی درمانی ۱۲ جلسه دوهفته درمیان، بارژیم درمانیabvd تجویز شد.

بعد از ۸ جلسه مجددا سیتی اسکن انجام‌شد و دکتر گفت که الحمدلله غده از قطر ۵۷ میلیمتر به ۷ میلیمتر رسیده، ولی درمان را کامل کنید. 

دخترم نخبه و ممتازه

الان ماههاست از درس فاصله گرفته

هم پیشرفت دوستان و همکلاسیهاشو دوست دارم

هم غصه میخوره که بیمار شده و از هدف هاش دور شده

بیماریی که تا آخر عمرش باید نگران باشه که بهش استرس واردنشه و  عود نکنه .

مرتب مشاوره میبرمش

ولی در کنار حفظ ظاهر و روحیه من که مادرشم می دونم بچه ام خیلی غصه داره 

با نفس گرمتون براش دعا کنید 

سلام
من تو ١٩ سالگی به هوچکین مبتلا شدم و شش ماه شیمی درمانی شدم هر دو هفته یکبار. کنار درمان شیمیایی، سراغ یه متخصص طب سنتی هم رفتم. بهم رژیم غذایی و داروهای سنتی داد و باعث شد عوارض و سختی بیماری خیلی کمتر بشه خدا رو شکر. بعد از بیماری هم زود به سلامت اولیه برگشتم. یک جراحی کوچیک نمونه برداری هم داشتم قبل شیمی درمانی که حتی بستری هم نشدم از بس سبک بود. در طول شیمی درمانی موهام ریخت اما الان که دو سال میگذره عین قبلم هستم.
الان دوساله که خوب خوبم الحمدلله.
از اول بیماریم هرجا رفتم تا گفتم هوچکین گفتن زود خوب میشی که خدا رو شکر همین هم بود. همون 12 جلسه که دکتر گفته بود کافی شد. به قول سرپرستار بخش شیمی درمانی، اصل برای بیمار تغذیه است و روحیه.
درمورد باروری هم، داروهای سرطان بعضیاشون ناباروری ایجاد میکنن اما اکثرا موقته و بعد از مدتی سلامت بدن برمیگرده، خصوصا تو جوونا و افراد سالمتر و قوی‌تر.
خلاصه که اصلا نگرانی نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخترم درسن ۱۷سالگی درسالی که فشار درس و کنکور بود یه غده در گردنش دراومد، تشخیص لنفوم هوچکین د ...

سلام خوبید 

دخترتون خوبن ؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
سلام دخترم درسن ۱۷سالگی درسالی که فشار درس و کنکور بود یه غده در گردنش دراومد، تشخیص لنفوم هوچکین د ...

سلام عزیزم من دقیقا  شرایط دختر شمارو داشتم دقیقا سال کنکور این اتفاق برام افتاد از دی تا خرداد درگیر درمان بودم ۱۲ جلسه شیمی شدم و ۱۸ جلسه رادیو تراپی خیلی دوران سختی بود تمام موهام ریخت ...ولی بلاخره تموم شد...الان بعد از گذشت دوسال موهام بلند و پرپشت شده از روز اولشم بهتر...نگران نباشید توسل کنید به حضرت فاطمه 🤍...نتونستم به درسام برسم حتی امتحانات آخر سال ولی سال دیگه امتحاناتم دادم کنکور شرکت کردم و اون چیزی که میخواستم نیاوردم دوباره الان دارم تلاش می‌کنم واسه رشته دارو ...و دیشب متوجه یه چیز کوچیک شدم تو گردنم میخوام برم دکتر برام دعا کنید...امیدوارم چیزی نباشه ولی اگه بود من دست از هدفم نمیکشم و ایندفعه هم سرطانو شکست میدم هم کنکور و ...فقط اگه هنوز تحت درمانه تا جایی که میتونید بهش مایعات سبک بدید بعد شیمی تا عوارضش کمتر شه سعی کنید یه مسافرت کوچیک با مشورت دکترش برید ...روحیه خیلی مهمه تو این بیماری...من خودم علاوه بر اینکه آروم بودم به مادر و پدرمم روحیه میدادم...نگران درسشم نباشید کنکور هر سال هست تازه الان که شده سالی دوبار ...همه چی درست میشه توکلتون🤍🤍🤍🤍 به بالایی هر سوالی هم داشتید من در خدمتم

پسر من تو۸سالگی ب این بیماری دچار شد تو۶ماه،۱۲جلسه شیمی درمانی شد،خوب شد،امروز احساس میکنم دوباره گردنش باد کرده،شمارو ب حق امام حسین و علی اصغر دعا کنید چیزی نباشه،،،امکان بازگشت این بیماری هست😢😢

عزیزم انشاءالله شفا پیدا کنه.منم نزدیکترین کسم مشکوکه به سرطان لنفوم.دو تا بچه کوچیک هم داره.تو این ...

چی شد خوب شد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
سلام من بیشتر از یک سال درگیر این بیماری بودم هر دو هفته شیمی درمانی میشدم البته موضوع مال چن سال پی ...

آقا درکتون میکنم ما هم دچار این مشکل شدیم

سلام درمان هوچکین راحتتر از بقیه cancer هاست،مخصوصا با روش های درمانی نوین امروز بیشتر بیماری ها درحال درمانند و بیمار در حین فرایند درمان روحیه و کیفیت زندگی خوبی داره.فقط به فرد نباید به دید یک مریض لاعلاج نگاه بشه یا حس زحمت دادن اطرافیان رو بگیره اگه نه روحیش میاد پایین و از درمان ناامید میشه

سلام خوبی دوست عزیز هوچکین چطور شد؟

سلام عزیزم شکر خدا بخیرگذشت سی تی کامل انجام داد گفت هوچکین نیس یه تورم ساده ست