2777
2789
عنوان

لنفوم هوچکین...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 21060 بازدید | 62 پست
از بس توتو اینترمت سرچ کردم ناامید شدم دوستتون کجا بودن؟

همکارم هستن دوستم ، تهران 

برای همکارم پیشرفته بود ، یه دوره شیمی درمانی کرد و روحیه اش رو حفظ کرد الانم خدا رو شکر سالمه 

خواهرزاده شما چون جوانه بیشتر و زودتر جواب میده

عزیزم زن عموی من سرطان سینه داشت روزی یه عالمه آب هویج و آب گوجه میخورد ، روی درمانش خیلی خیلی تاثیر داشت، میخوای از دکترش بپرس اگه ضرری نداشت حتما حتما بهش بدید تا زودتر خوب بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکارم هستن دوستم ، تهران  برای همکارم پیشرفته بود ، یه دوره شیمی درمانی کرد و روحیه اش رو حفظ ...

ما اصفهان تحت درمانه،مادرش بی قراره خدایا امیدمو ناامید نکن

من ملتمس دعای تک تکتونم 

عزیزم انشاءالله شفا پیدا کنه.منم نزدیکترین کسم مشکوکه به سرطان لنفوم.دو تا بچه کوچیک هم داره.تو این هفته نمونه برداری میشه.میدونم چه حالی دارید.اما تو اینترنت خوندم هوچکین درصد خوب شدنش بیشتر از غیرهچکینی.

چهارمحالیم،دکترش اقای هدایت پور اصفهان دوشنبه واسه جلسه سوم شیمی درمان میره

آها انشالله درمان میشن عزیزم خوب شیمی درمانی سم زدایی می کنن فقط از نظر روحی حواستون بهش باشه بعدم تقویت بشه 

عزیزم انشاءالله شفا پیدا کنه.منم نزدیکترین کسم مشکوکه به سرطان لنفوم.دو تا بچه کوچیک هم داره.تو این ...

من خواهرزادم نمونه برداری شدن،بعدم مغز استخوان که مغز استخوان سالم بوده شکر خدا

شما کجایی عزیزم،متوسل به اقا ابولفضلم ان شالله ناامید نشیم

ما اصفهان تحت درمانه،مادرش بی قراره خدایا امیدمو ناامید نکن

براش یه ختم هم بردارید و اگه شد یه مرغی چیزی براش بکشید بدید به فقیر.دکتر مهرزاد توی بیمارستان آیت الله صدوقی هم خیلی خوبه.یکی از بهترین دکترای سرطان اصفهانه

براش یه ختم هم بردارید و اگه شد یه مرغی چیزی براش بکشید بدید به فقیر.دکتر مهرزاد توی بیمارستان آیت ا ...

اقای هدایت پور هم صدوقیه

مادرش براش عقیقه کردن توسل توکل ختم نذر هراونچه که درتوانمونه

من خواهرزادم نمونه برداری شدن،بعدم مغز استخوان که مغز استخوان سالم بوده شکر خدا شما کجایی عزیزم،متو ...

منم اصفهانم.انشاءالله حضرت ابوالفضل دست گیرتون بشن و باسلامتی با خواهرزادتون به زودی زود برید پابوسشون شفا گرفته.