بله وکالت دارم اما واقعا فکر نمیکردم برای طلاق هزینه میلیونی نیاز باشه.یه خانومی که پس انداز نداره چ ...
واقعا سخته اما میتونی بری دادگاه اونجا بگی هزینه ندارم وکیل بگیرم بهت وکیل تسخیری میدن ک خیلی مبلغش کمه یا فک کنم رایگانه یه کم کارای اداری داره ولی میتونی بری هم وکیل هم مشاوره رو رایگان کنی ،اینو تو کلاس گروهی از خانوما شنیدم ک رفته بودن و انجام داده بودن
چرا عزیزم ؟ مگه چی کار میکنه ؟(البته فضولی نباشه ها) اره کدوم مردی قدر میدونه ، هیشکدومشون ...
خیلی حق بجانبه و کلا از خانوادش خاله زنکی رو یاد گرفته و مهمترین مشکلش اینه ک با وجود تمام حمایتای عاطفی و مالی ک من ازش کردم همیشه درمقابل توهینای خانواده و فامیلاش پشتمو خالی کرده و پشت اونا رو گرفته 😧 این برای یه زن مثل سیانور میمونه .😔😔😔
انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
خیلی حق بجانبه و کلا از خانوادش خاله زنکی رو یاد گرفته و مهمترین مشکلش اینه ک با وجود تمام حمایتای ع ...
واقعن که منم نمیفهممشون ، جون به جونشون کنن طرف خانوادشونن ، قدران محبت ادم نیستن ما زنا هم دل رحم و احساساتی هرچی دلمونو بشکنن بازم پشتشون درمیایم ...
هعی کاش یه فرجی بشه والا
خسته شدیم هممون
عزیزم شماهم نگران نباش چی کار میشه کرد محلش نده بیشتر مواظب خودت باش ، خودت قدر خودتو بدون
واقعن که منم نمیفهممشون ، جون به جونشون کنن طرف خانوادشونن ، قدران محبت ادم نیستن ما زنا هم دل رحم و ...
عزیزمی 😍😍😍
انشالله شما و همه دوستای دیگه و درآخرم من همگی عاقبت بخیر بشیم
چه میشه کرد دیگه زندگی همینه بخواییم یا نخواییم میگذره یا سخت یا خیلی سخت !!!!!!!😐
انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥