2777
2789
عنوان

یه سوال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست
شيرميخورن ديگه  خاهر برادر ميشن

شیر کیو!؟اهداکننده که میده و میره.شیر گیرنده رو میخوره.ولی به نظرم ازنظر ژنتیکی خواهرو برادر میشن‌.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اگر بانکی وجود داره نباید اجازه بدن هر اهدا کننده بیشتر از یک یا دو بار اهدا کنه 

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
ما نمی‌تونیم تخمک بفروشیم؟😅

چرا عزیزم اتفاقا خیلی ها نیاز دارن ولی اهدای تخمک‌ یکم دردسر داره ظاهرا

اسپرم از هر مردی باشه  میشه پدرش    اگه تخمک از خانمی باشه میشه مادرش      <  >  اگه همانندسازی بکنن از بدن خودت  هیچ نسبتی با هم ندارین > خود توهه
خود خودت ه      با همین شکل با همین صدا
الان برو پژوهشکده رویان > بگو می خوام بچه ام دو قلو بشه >  دوقلو دختر >        می تونن یه قل ش رو الان به دنیا بیارن    اون یکی ش رو فریز کنن مثلا 15 سال دیگه به دنیا بیارن         اونی که به دنیا میاد دقیق شکل خواهرش ه که 15 سال پیش به دنیا اومده    قل دوم شه
ایران از این لحاظ ها هم جز کشورهای پیشرفته محسوب میشه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
اسپرم از هر مردی باشه  میشه پدرش    اگه تخمک از خانمی باشه میشه مادرش     & ...

اینو متوجه نشدم که   اگه همانندسازی بکنن از بدن خودت  هیچ نسبتی با هم ندارین > یعنی چطوری؟

اینو متوجه نشدم که   اگه همانندسازی بکنن از بدن خودت  هیچ نسبتی با هم ندارین > یعنی چط ...

نه دیگه     از بدن خودت  همانندسازی بکنن        خود تویی        ژنتیکی دقیقا یکی هستین        دی ان ای هر جفت تون رو ببرن آزمایش هیچ فرقی با هم نمی کنید
همه چی تون عین همه مو نمیزنه               برای همین این کار توی دنیا هم ممنوع شده          ولی انجام میدن (مثلا ممنوع شده)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
وای اینکه خوب نیست

ولی من دوست دارم          خیلی باحال میشه عین خودم رو ببینم            ببین چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده

اسپرم اهدایی ازنظرشرعی مشکلی نداره?آخه اهداکننده اسپرم نامحرمه دیگه یعنی نطفه یه مرددیگه هست.بعداون ...

عزیزم     فقط اسپرم نامحرم ه         تخمک نامحرم نیست       تبعیض جنسیتی قائل میشی چرا      
نه از نظر شرعی مشکلی نداره        چون خود طرفین توی عمل زناشویی ش حضور نداشتن        (ولی من هم مثل شما فکر می کنم باید یه چیزی واسه محرمیت خونده بشه بالاخره روی نطفه اثر می گذاره)

ولی من دوست دارم          خیلی باحال میشه عین خودم رو ببینم    &n ...

من دوست ندارم یکم ترسناک میشه آخه

عزیزم     فقط اسپرم نامحرم ه         تخمک نامحرم نیست     &n ...

حالا من محرمیتش به نظرم مساله نیست چون قفط یه اسپرم یا تخمکه 

ولی بعد خود بچه با اون آدم و بچه های دیگه اش برام هضم نمیشه